2777
2789
عنوان

حالم خیلی بده...

152 بازدید | 16 پست

من دیر ازدواج کردم،قصدشم نداشتم اصلا ولی یهو نمیدونم چی شد به همسرم بله دادم..

همسرم مرد خوبیه ولی بی پوله،،ینی الان وضعیتمون خوب نیس چون در حال خونه سازی هستیم وگرنه هم اون شاغله هم من..خیلی احساس پشیمونی میکنم،با خودم میگم من که دیر ازدواج کردم چرا چشامو باز نکردم کسیو انتخاب کنم که حداقل خونه و ماشینش اوکی باشه و بتونیم زود عروسی کنیم بریم سر خونه زندگیمون نه مث الان ک بلاتکلیفم..قبلا میگفتم خیلی دوسم داره من پیشش خودمم،خوشحالم و اینا کافیه حالا پول و بقیه چیزارو کم کم بدست میاریم ولی الان با این وضع اقتصادی میفهمم که شاید به خیلی از آرزوهام نرسم و از طرفی حس میکنم همسرمم دیگه مث سابق بم علاقه نداره

همزمان با همسرم به خواستگار خیلی خوب داشتم وقتی فکر میکنم با اون میتونستم خونه و زندگی و تفریحات خوب داشته باشم افسرده میشم و هی خودمو لعنت میکنم با این انتخابم!وقتی بقیه رو میبینم که چقد انتخابشون با فکر بوده و چقد طرفشون وضع مالیش خوبه حسرت میخورم واقعا،قبلا آدم حسودی نبودم ولی الان از ته دل حسادت میکنم به بقیه

...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب الان اکثراتواین وضعن باید ازانتخابشون پشیمون باشندوحسرت زندگی دیگرانوبخورند؟بعدشم بازم خداروشکرکن وُسعتون دراون حدهست ک بتونید خونه بسازید ما که اینطور ک وضع مملکته و شرایط شغلی همسرم امیدندارم ک تابیس سال دیگ هم خونه بخریم......

کاربرخاموش بودم😅

عزیزم هر اتفاقی که توی زندگی تجربه کنیم بر اساس حکمت خداست تو که آینده رو ندیدی از کجا معلوم آینده تو بهتر از بقیه باشه 🌷❤️من خودم واقعا به این حرف رسیدم که گر صبر کنی ز غوره حلوا سازی! 😍🤗

ببخشید عزیز با اجازه ... عزیزان  یارانه رو کی واریز میکنن یاسود سهام عدالت میخام برم شهرمون جای خانوادم پست خالی روم نمیشه برم شوهرمم پول بده نیست برای سوغات بازم ازاستاتر عزیز عذر میخام بخدا‌چنددفعست دارم میرم خواهران سنگ تموم میزارن واسم بچهاشون کوچیکه میان تو چمدون من نگاه میکنم ببینم سوغات چی آوردم براشون ولی همیشه میگم دفعه بعد 🥴

خب الان اکثراتواین وضعن باید ازانتخابشون پشیمون باشندوحسرت زندگی دیگرانوبخورند؟بعدشم بازم خداروشکرکن ...

ولی بااین وضع عاشقشم ومیدونم اون خودشم داره تلاش میکنه منتهی وضع مملکت ماعه ک داغونه.....

کاربرخاموش بودم😅
عزیزم هر اتفاقی که توی زندگی تجربه کنیم بر اساس حکمت خداست تو که آینده رو ندیدی از کجا معلوم آینده ت ...

دیگه کی؟تا وقتی جوونی باید وضعت خوب باشه پیری ک واست فرق نداره

...
مشکل اینه که علاقه بود وگرنه بله نمیدادم

خب دیگه چرا ناراحتی مارو چی میگی نسلمون حتی به مرحله ازدواجم نمیرسه خوبه که خونه دارید کم کم بهتر میشه فکر بقیه ادمارم نکن الان ادما دو دسته ان یا پولدار که خیلی عشق  و حال میکنن(یه سریاشون سبک زندگی عجیبی دارن) و بقیه که اکثریتن بدبخت پس راضی باش چون شرایطت واقعا بد نیست