2777
2789
عنوان

خاستگارم اومده منت کشی 😊😅❤️

553 بازدید | 32 پست

بچه ها دیشب گفتم که چند وقته جدا شدم  حدودا دو ماهی میشه با آقایی در آشنایی هستیم برای ازدواج اونم شرایطش مثله منه و یه بچه دختر داره ولی دخترش بزرگ تر از پسر منه دوازده سالشه خدایی دختر خوبیه و اروم این آقا یکم حساسه و هر وقت میرفتم بیرون می‌گفت کجایی اینا منم خب باهاش برخورد میکردم میگفتم شما شکاکی و نمیتونم ادامه بدم تا اینکه چهارشنبه هفته پیش من رفتم مهمونی یکی از دوستام ایشون از من عکس خاستن منم دادم بعد بهم گفتن که آره تو بی خبر از من رفتی اونجا و خونه نبودی فک کرده من خونم خب من چرا باید بپرسم ازش که دارم میرم مهمونی آقا منم لج کردم زدم از همه جا بلاکش کردم حالا من چهارشنبه ظهر بلاک کردم از غروبش هی با شماره های مختلف زنگ میزنه و من میزارم بلاک الان اومده پیام داده منت کشی که من دوستت دارم غلط کردم بخاطر بچه ها ببخش و اینکه بهت اعتماد دارم نمیخام از دستت بدم منم اصلا جواب ندادم هی زنگ پیام که چیزی بگو ولی من هیچ جوابی ندادم نظر شما چیه بهش فرصت بدم ؟؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چون حرفی که بهم زد واقعا ناراحتم کرد منم دلم میخاد یکم اذیت بشه که همچین برخوردی نداشته باشه😊😅

فرصت بده بهش

" از آن ها که تسلایشان می دادم                 ‌‌‌‌‌                                غمگین تر بودم ..."
شکاک بودن آدم رو پیر میکنه وقتی هنوز ازدواج نکردید رفتارش اینه بعد ازدواج خیلی محدودیت خواهی داشت با ...

همه رفتار هاش خوبه ولی این رفتارش چند بار تکرار شد هی من بخشیدم ولی این دفعه دیگه قاطی کردم زدم بلاک کردم 

درست کردن ادم شکاک سخت و بعضا محاله بیشتر فکر کن عجولانم تصمیم نگیر

میشه برا تو دلیم یه صلوات بفرستی که سالم بیاد تو بغلم❤️امیدوارم این حس نصیب همه منتظرا بشه و شمایی که این متن رو میخونی به خواستت برسی