2777
2789
عنوان

افسردگی

207 بازدید | 15 پست

سلام دوستان من امروز یه تاپیک دیگم زده بودم برای آسمم ولی فقط یه نفر جواب داد من مدتهای زیادیه افسردگی دارم خیلی از زندگی ناامیدم مدام فکر میکنم میخوام بمیرم اصلااز زندگی لذت نمیبرم از خرید لز مهمونی از بیرون رفتن از هیچی حمله استرسیم دارم متاسفانه گیجی و منگی و ضربان بالای قلب و...

هم تیرویید دارم هم مشکل معده دارم حالام دکتر میگه آسم آلرژیک گرفتی خب باید چیکار کنم من خیلی از آسم میترسم دیگه کلا امیدم صفر شده تورو خدا اگر درگیر بودین و درمان شدید بهم بگین همش ۳۰ سالمه ولی ۱۰ساله زندگی درست ندارم اونم به خاطر رفتارای بد خانواده ی شوهرمه که ادامه دارم هست و اینکه از خانوادمن دورم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حتی داروهم جوابگو نبوده مدام نشخوار فکری دارم 

درکنارش نیاز به تراپی هم داری باید روانشناسم بری

بهت تمرین میده 

لطفا اگه مشکل اعصاب و روان دارین برین دکتر تا ما مجبور نشیم بریم                 تاپیک تجربه من از بستری در بخش اعصاب🖋 

منم افسرده ام تحت درمانم 

دردی که میکشی، اشتباهی که میکنی، اشکی که میریزی، حرفی که میشنوی، حس بدی که میگیری، عشقی که نمیگیری، آدمی که از دست میدی، آرامشی که نداری، محبتی که نمیبینی، انتظاری که میکشی، درون ریزی‌ای که داری، قضاوتی که میشی، آرزویی که دفن میکنی، امیدی که خاک میکنی برای هیچکس مهم نیست؛ زور الکی نزن....چقدر این متن از فروغ فرخزاد موده:«هیچ چیز راحتم نمی‌کند. نه دریا، نه آفتاب، نه درخت‌ها، نه آدم‌ها، نه فیلم‌ها، نه لباس‌هایی که تازه خریده‌ام. نمی‌دانم چه کار کنم. بروم و سرم را به درخت‌ها بکوبم، داد بزنم، گریه کنم؛ نمی‌دانم
بهتر شدی حالتات چجوری بود

تو گذشته گیر کردمه عمش کابوس میبینم خیلی ناامید و بی انگیزه ام هیچ هدفی ندارم دستم خشک میشه زیر پام خالی میشه

دردی که میکشی، اشتباهی که میکنی، اشکی که میریزی، حرفی که میشنوی، حس بدی که میگیری، عشقی که نمیگیری، آدمی که از دست میدی، آرامشی که نداری، محبتی که نمیبینی، انتظاری که میکشی، درون ریزی‌ای که داری، قضاوتی که میشی، آرزویی که دفن میکنی، امیدی که خاک میکنی برای هیچکس مهم نیست؛ زور الکی نزن....چقدر این متن از فروغ فرخزاد موده:«هیچ چیز راحتم نمی‌کند. نه دریا، نه آفتاب، نه درخت‌ها، نه آدم‌ها، نه فیلم‌ها، نه لباس‌هایی که تازه خریده‌ام. نمی‌دانم چه کار کنم. بروم و سرم را به درخت‌ها بکوبم، داد بزنم، گریه کنم؛ نمی‌دانم

من یکی از دوستام افسردگی شدید داشت به زور بردیمش پیش روانپزشک خیلی الان بهتر شده دکترش خیلی کمک کرد خدا خیرش بده دکتر وحید دارابی بود هم با روان درمانی هم دارو درمانی خیلی کمکش کرد