2777
2789
عنوان

بچه ها بیاین😭

| مشاهده متن کامل بحث + 645 بازدید | 35 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حتماً شبها با کلاه یا روسری بخواب... حتماً

تونستی شبها پاهاتم گرم نگه دار ،جوراب بپوش 

اگر خلط پشت حلق هم داری اصلا قورتش نده تخلیش کنید

یبوست رو رفع کنید اگر دچارشید

مدتی ماست و دوغ و ترشی نخورید

با آب نمک بینی و حلقتون رو شستشو بدین مرتب

چای آویشن ، چای زنجبیل هم خوبه مصرف کنید 

دل چو بستم به خدا حسبی الله و کفی   خدایا به همه اقدامی ها و چشم انتظارها ،فرزندانی سالم و صالح و اهل عطا کن که نور چشمشون هم توی این دنیا و هم اون دنیا باشن   
من اخر جریان این گل بنفشه رو نفهمیدم

اوایل کرونا یه طب سنتی کار گفته بود اگه بروغن گل بنفشه بریزن تو ماتحت کرونا نمیگیرن مردم. یه همچین چیزی🤣🤣

هیچوقت از روی ظاهر کسیو قضاوت نکنید. نود درصد اونایی که خدارو قبول دارن خدا قبولشون نداره...
منم صبح ها ابریزش عطسه دارم  دکتر گفت سینوزیت و حساسیته فکسوفنادین و مونته لوکاست شب قبل خواب م ...

باشه اخه چند ماه دیگه کنکوردارم روزایی که اینجوریم اصلا نمیتونم درس بخونم فقط میخوابم چون اصلا نمیتونم سرمو پایین کنم

حتماً شبها با کلاه یا روسری بخواب... حتماً تونستی شبها پاهاتم گرم نگه دار ،جوراب بپوش  اگر خل ...

یه چی بگم 

۵ روز بود یبوست داشتم رفتم دکتر گفت به خاطر رژیمه غذایی که سبزی نمیخورم 

یه عالمه دارو بهم داد ملین حجمی گیاهی و شیاف هر ۸ ساعت دوتا تا بالاخره خوب شدم 

میگم ربطی به هم دارند؟

اوایل کرونا یه طب سنتی کار گفته بود اگه بروغن گل بنفشه بریزن تو ماتحت کرونا نمیگیرن مردم. یه همچین چ ...

نکنه مال منم الکی باشه اخه وقتی اسفاده میکنم شدیدتر میشه

یه چی بگم  ۵ روز بود یبوست داشتم رفتم دکتر گفت به خاطر رژیمه غذایی که سبزی نمیخورم  یه ع ...

یبوست برای بدن مضر هست یبوست رو رفع کنید اونچه که گفتم رو انجام بدین حل میشه

برای رفع یبوست میتونی روزی چندتا آلو بخیسونی بخوری چای نبات بخوری تخم شربتی مصرف کنید پنیر هم کمتر بخورید سبزی هم که گفتن عالیه 

البته یادت باشه اعتدال رو رعایت کنید شکمتون رو هم با روغن زیتون تو جهت عقربه ساعت ماساژ بدین یعنی با دست راست از بالای ناف به سمت چپ بدن و دورانی شکم رو ماساژ بدی 

دل چو بستم به خدا حسبی الله و کفی   خدایا به همه اقدامی ها و چشم انتظارها ،فرزندانی سالم و صالح و اهل عطا کن که نور چشمشون هم توی این دنیا و هم اون دنیا باشن   
یبوست برای بدن مضر هست یبوست رو رفع کنید اونچه که گفتم رو انجام بدین حل میشه برای رفع یبوست میتونی ...

میگم چه جوری با آب نمک بینیم شستشو بدم باید سرمو بالا بگیرم اونوقت نمیره تو راه تنفسیم؟

اره اینارو بخر امشب بخور یکی دوروزه تاثیر شو میبینی

عوارض ناخواسته ی دارویی مونته لوکاست
-در صورت احساس درد در ناحیه ی شکم، احساس تهوع یا اسهال، چنانچه علائم پس از چند روز برطرف نشد و ادامه دار بود، حتماً به پزشک اطلاع دهید.
-در صورت بروز سردرد، مایعات به مقدار کافی مصرف نمایید و با داروساز خود جهت معرفی داروی ضد درد مناسب شرایطتان مشورت نمایید.
در صورت ادامه دار شدن سردرد، به پزشک اطلاع دهید.
-در صورت بروز عفونت های گلو و قفسه سینه، تب و لک های قرمز پوستی به پزشک مراجعه نمایید.
-در صورت مشاهده ی علائم مشابه سرماخوردگی یا آنفولانزا همراه با گزگز و بی حسی دست و پاها، تنگی نفس و راش پوستی حتماً به پزشک مراجعه نمایید. زیرا این علائم می تواند ناشی از یک عارضه ی بسیار نادر اما مهم دارویی باشد.
-در کنترل و درمان بیماری آسم هریک از داروها جایگاه درمانی خود را دارند. لذا از جایگزین کردن داروها و هرگونه تغییر در نحوه ی مصرف بدون نظر پزشک اکیداً خودداری نمایید.

میگم اگه مصرفش کنم مشکلی برام پیش نیاد آخه نگاه عوارضش کردم ترسیدم پارمیس توکه مصرف کردی خوب بوده؟

اوایل کرونا یه طب سنتی کار گفته بود اگه بروغن گل بنفشه بریزن تو ماتحت کرونا نمیگیرن مردم. یه همچین چ ...

شتتت🤣🤣🤣🤣

برو بچ این کاربری متعلق به یه نفر نیست پس هی نپرسین چرا تو تایپیک قبلیت اینو گفتی چرا صحبتات تو تایپیکا متغیره اینجا یکی ارزوشه بچه دارشه یکیمون ارزوشه توی کنکوری ک پیش رو داره موفق شه و رشته مورد علاقشو دنبال کنه یکیمون تمام فکرش قبول شدن ازمون استخدامی اموزشو پرورشه و رویاش معلمی یکی بهتر شدن حال بچش اینجا هممون ارزوهایی داریم غمایی داریم دلمونو نوازش میدن اینجا جاییه واسه رهایی پس باهم مهربون تر باشیم❤❤❤
میگم چه جوری با آب نمک بینیم شستشو بدم باید سرمو بالا بگیرم اونوقت نمیره تو راه تنفسیم؟

آب نمک رو تو دستت بریز آروم با نفست بکش بیاد تو بینی بعد خالیش کن قورتش ندی چندبار تمرین کنی دستت میاد 

راستی آب نمکتم غلیظ نباشه ها 

کلاه یا روسری یادت نره حتما سرتو بپوشون