وروجک۲۲ مدیر استارتر عضویت: 1399/10/04 تعداد پست: 7724 عنوان این جزعوارض واکسن میتونه باشه؟ 135 بازدید | 17 پست سه روزبعدواکسن اسهال شدببخشیدخیلی مدفوعش عجیب بودترسیدم هنوزم بعدسه روزادامه داره همونجوریه براواکسن۱۸ ماهگیه یاچون دستشوجدیدن دهنش میکنه؟اینم بگم پسرم همه دندوناشو یک سال وسه ماهگی دراورد.الان اورژانس بزنم یانه SNS😜شهرکرد💖 آدما کلاً دودسته ان*یا زرنگن یا ساده*ساده ها واسه زرنگا*سوژه ی سواستفاده🤷♀️ 1401/12/07 | 15:54 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
**پونه_** عضویت: 1391/02/04 تعداد پست: 3255 خب چه جوریه ....؟؟؟برای مدفوع که زنگ نمی زنند اورژانس لطفا برای حاجتم دعا کن و یک صلوات مهمانم.....
**پونه_** عضویت: 1391/02/04 تعداد پست: 3255 بله ممکنه دوره دهانیش شروع شده و با این دوره بچه بیشتر اسهال و استفراغ میشه نگران نباش لطفا برای حاجتم دعا کن و یک صلوات مهمانم.....
دردونه۹۶ عضویت: 1399/07/01 تعداد پست: 2692 ویروس جدید اومده تب واسهال واستفراغ.من دیشب دخترمو برده بودمدکتر هرکی اومده بود بچش تب واسهال واستفراغ داشت .ببرش دکتر تا بدنش کم آبی نگرفته اگه هنوز اسهال میشه ببرش
وروجک۲۲ مدیر استارتر عضویت: 1399/10/04 تعداد پست: 7724 خب چه جوریه ....؟؟؟ برای مدفوع که زنگ نمی زنند اورژانس چونطول کشیدنگرانم پس چیکارکنم ببرم دکتر؟دکترچی؟حالت تیکه مخاطی غلیظ نارنجی تیره داره SNS😜شهرکرد💖 آدما کلاً دودسته ان*یا زرنگن یا ساده*ساده ها واسه زرنگا*سوژه ی سواستفاده🤷♀️
وروجک۲۲ مدیر استارتر عضویت: 1399/10/04 تعداد پست: 7724 بله ممکنه دوره دهانیش شروع شده و با این دوره بچه بیشتر اسهال و استفراغ میشه نگران نباش پس ازواکسن نیست؟ SNS😜شهرکرد💖 آدما کلاً دودسته ان*یا زرنگن یا ساده*ساده ها واسه زرنگا*سوژه ی سواستفاده🤷♀️
وروجک۲۲ مدیر استارتر عضویت: 1399/10/04 تعداد پست: 7724 ویروس جدید اومده تب واسهال واستفراغ.من دیشب دخترمو برده بودمدکتر هرکی اومده بود بچش تب واسهال واستفر ... دکترعفونی کودک ببرم ؟تب نداره استفراغش کم شده ولی اسهاله هنوز خیلی هم ناجور SNS😜شهرکرد💖 آدما کلاً دودسته ان*یا زرنگن یا ساده*ساده ها واسه زرنگا*سوژه ی سواستفاده🤷♀️
**پونه_** عضویت: 1391/02/04 تعداد پست: 3255 خب بچه توی این سن خیلی اسهال میشهو دو روز خیلی طولانی نیست فقط مواظب باش مایعات بدنش کم نشه ...تب داره ...غذا خوب میخوره ..در کل چیز نگران کننده ای نیست لطفا برای حاجتم دعا کن و یک صلوات مهمانم.....
وروجک۲۲ مدیر استارتر عضویت: 1399/10/04 تعداد پست: 7724 خب بچه توی این سن خیلی اسهال میشه و دو روز خیلی طولانی نیست فقط مواظب باش مایعات بدنش کم نشه ... ت ... چهارروزشده دیگه.تب نه غذاخوردنش یبارخوبه یبارنه SNS😜شهرکرد💖 آدما کلاً دودسته ان*یا زرنگن یا ساده*ساده ها واسه زرنگا*سوژه ی سواستفاده🤷♀️
وروجک۲۲ مدیر استارتر عضویت: 1399/10/04 تعداد پست: 7724 مدفوعش بوی تند گرفته و غذاهاش مثل هضم نشده است؟؟؟ اره وکلی ماده مخاطی نارنحی قهوه ای داره SNS😜شهرکرد💖 آدما کلاً دودسته ان*یا زرنگن یا ساده*ساده ها واسه زرنگا*سوژه ی سواستفاده🤷♀️
مینو1990 عضویت: 1396/07/24 تعداد پست: 6182 اره وکلی ماده مخاطی نارنحی قهوه ای داره پسرمن گاهی اینجوری میشه دکتر واحدی را میشناسی؟ اون قطره پدی لاکت داد هروقت اینجوری میشه میگه غذاش کته ماش و سینه مرغ و موز و بادوم باشه چیزای چرب نخوره ماست پروبیوتیکم بدی بهش
وروجک۲۲ مدیر استارتر عضویت: 1399/10/04 تعداد پست: 7724 پسرمن گاهی اینجوری میشه دکتر واحدی را میشناسی؟ اون قطره پدی لاکت داد هروقت اینجوری میشه میگه ... اره همایون واحدی ولی قبلا اینجوری میشدمخاطی اینشکلی نداشت نگرانم کرده.اره اینارومیدونم ولی تاثیرنداشت قطره هم اینوقبلااستفاده کردم اره خوبه اینسری نخریدم گفتم اول بدونم ازچیه بعدبدمش.معلوم نیست ازواکسنه دست کثیفه یاقطره ای که بهداشت بش داد.شهرکردی؟ SNS😜شهرکرد💖 آدما کلاً دودسته ان*یا زرنگن یا ساده*ساده ها واسه زرنگا*سوژه ی سواستفاده🤷♀️
**پونه_** عضویت: 1391/02/04 تعداد پست: 3255 اره همایون واحدی ولی قبلا اینجوری میشدمخاطی اینشکلی نداشت نگرانم کرده.اره اینارومیدونم ولی تاثیرنداش ... خب عزیز دلم ببرش دکتر خیالت راحت بشه ان شاااله زودتر خوب بشه لطفا برای حاجتم دعا کن و یک صلوات مهمانم.....
وروجک۲۲ مدیر استارتر عضویت: 1399/10/04 تعداد پست: 7724 خب عزیز دلم ببرش دکتر خیالت راحت بشه ان شاااله زودتر خوب بشه مرسی ممنون SNS😜شهرکرد💖 آدما کلاً دودسته ان*یا زرنگن یا ساده*ساده ها واسه زرنگا*سوژه ی سواستفاده🤷♀️