2777
2789
عنوان

مثلا امروز سالگرد ازدواجمونه !!!

| مشاهده متن کامل بحث + 1479 بازدید | 56 پست
الان چندساله مشکل کلیوی دارم رفتم دکتر های فوق تخصص مشهور تو شهرم همه آزمایشات و سونو و تست سالمم ول ...

عزیزم خدا کمکت کنه 

متعهــدم بــه تــو تـا ابـد ویڪ روز عشق جانـــم 😘😘😘❤❤❤❤
عزیزم خدا کمکت کنه 

من از یه جملش خیلی نارلحت شدم اونجاش ک بهت تحمت زد گف گشاد شدی حتما با کسی بودی وای خدای من چطور یه مرد دلش میاد اینجوری بازنش حرف بزنه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

معذرت می‌خوام پس طلاقت بده سر پناهی داری مگه

خواهش میکم

نه ندارم کار میکنم تلاش میکنم....

از این حال بهتره

هر کاری کردم چهار دیواریِ دلم بشه خونَت اما نشد 🖤      لینکِ تاپیکِ شیرینی پزیِ من✨                                    مثل یه پرنده که همه پراشو چیدن..پشت تو راه اومدم تو رو نفس کشیدم..من میترسیدم ولی بخاطرت پریدم..چون دلم میخاست برات بمیرم و نگام کنی..جاش فقط حسابمو از عاشقات جدا کنی..زخمی که میخورم از آدما رو دوا کنی1401/04/2یه جا تسلیم عشق بودن همه دیوونگیت میشه.کسی که فکر نمیکردی تموم زندگیت میشه...چه دنیایی به من دادی به من که دل نمیدادم...چه عشقی تو دلم گم بود که با تو یادش افتادم...🚶 آغوشتو به غیرِ من به روی هیشکی وا نکن منو از این دلخوشی و آرامشم جدا نکن..من برایِ با تو بودن پُرِ عشق و خواهشم..واسه بودن کنارت تو بگو به هرکجا پَر میکشم...💜 اون روزُ میبینم بگردی دنبالم بپرسی از همه هنوز دوستت دارم💔؟‌ به این فکر کنم چی موند ازت برام؟به این فکر کنی بدونِ تو کجام؟ نگاه کنی برات چی مونده از شکست؟پُلایی که یه شب پشتِ سرت شکست  ندونی از خودت کجا فرار کنی؟ندونی با دِلِت باید چیکار کنی  به این فکر کنی چجوری برگردی بپرسی از خودت کجا گمم کردی  شاید یه روزِ سرد شاید یه نیمه شب دلت بخواد بشه برگردی به عقب🌙
من از یه جملش خیلی نارلحت شدم اونجاش ک بهت تحمت زد گف گشاد شدی حتما با کسی بودی وای خدای من چطور یه ...

پارانوئید داشت ادا درنمیاورد چون بدون حوله تو چهارچوب در حموم نشست سرشو گرفت این حرف زد فهمیدم ممکنه حتی منو بکشه همون شب آخر زندگیمون بود چون قراربود فرداش با خانواده ام بریم مسافرت گفتم شب آخری باهم باشیم ک بعدش اینجوری دلمو شکوند منم گفتم تو خودت تواین دوماه هی مواد زدی لاغر شدی چیزت لاغر شده 😐فرداشم رفتم با خانواده ام ی شهر مذهبی زیارت رفتیم واس چندروز 

بعد روز دوم سفر زنگیده ب گوشی مامانم گفته گوشی رو بده بمن 

گفت اون ظرفها ک گذاشته بودی تو پلاستیک یادت رفت بزاری تو کابینت (قبل سفرم زمان قهرشوهرم با دوستم مذهبیه رفتیم بیرون پیک نیک غذا هم بردم و ظرف ولی دوستمم ظرف آورده بود ظرف من دست نخورده برگردوندم ولی اومدم چون وقت نکردم میخواستم بشورم خشک کنم بعد بزارم تو کابینت یادم رفت )

گفت رفتم اون ظرفهاتو برداشتم خاکمال کردم 😐بعد شستم گذاشتم تو کابینت گفتم چرا خاکمال کنی گفت تو حتما با دوست پسرت رفتی بیرون اون از سگ نجستره منم خاکمال کردم منم گفتم پیام بفرست صدات نمیاد ک پیام بده داد ب مامانم نشون دادم گفت دیگ این روانی شده ازش طلاق بگیر .

شوهرم نوه خالم بود فامیلیم انقد منو اذیت کرد 💔

پارانوئید داشت ادا درنمیاورد چون بدون حوله تو چهارچوب در حموم نشست سرشو گرفت این حرف زد فهمیدم ممکنه ...

از ظهرتاحالا تایپکتو دیدم خیلی ب هم ریختم مشکلات خودم یادم رفت خب عزیزم الان مداشدین خودت کجایی بچه داری شوهرت چیشد خوب نشد

از ظهرتاحالا تایپکتو دیدم خیلی ب هم ریختم مشکلات خودم یادم رفت خب عزیزم الان مداشدین خودت کجایی بچه ...

جدا شدیم رفت برای بارسوم زن گرفت منم دوسال بعدش ازدواج کردم با ی مطلقه شهر دیگ 

باز زنشو طلاق داده 

منم این شوهرم ن خرابه ن معتاده ن کتک زن ۳تا اخلاق بد اون قبلی رو نداره ولی بی مسئولیت تنبله خسیس پول نون نمی‌داد میگفت مامانت ک پول داره برو ازاون بگیر 

نمیدونم چرا انقد بدشانسم از شوهر شانس ندارم اصلا مرد مطلقه خوب نیست چون اگ خوب بود با همون زن اولش ک دخترداییش بود می‌ساخت ولی اونو طلاق داد ب من گفت مقصر زنش بود منم زودباور. میگفت زنم ولخرج و بلند پرواز بود همچی مارک میخواست 

تو زندگی دیدم خودش خسیسه بعد ی فامیلش بهش گفته زن سابقش شوهرکرده رفته ارومیه این تو خونه بامن قهر کرده ک اصلا طلاقت میدم میرم ی زن دیگ میگیرم نمیدونم دردش چی بود الانم  درگیر دادگاهیم 

از ظهرتاحالا تایپکتو دیدم خیلی ب هم ریختم مشکلات خودم یادم رفت خب عزیزم الان مداشدین خودت کجایی بچه ...

اون الان طبقه بالای خونه مامانشه آزاده با هرکی میخاد باشه واس همین همونجا داره زندگی میکنه مثلا چندماه پیش خالم فوت کرد ک میشه مادربزرگ‌شوهرم 

مامانم‌رفت مراسم دیده شوهرم تیپ زده با ی دختره هی دست تو دست بودن و جلوی مامانم 

بعد مامانم پرسیده از زن داییش گفته عقد رسمی نکردن هربار یمدت با ی زن یا دختر میپلکه باز ول میکنه 

اون الان طبقه بالای خونه مامانشه آزاده با هرکی میخاد باشه واس همین همونجا داره زندگی میکنه مثلا چندم ...

هعی چی بگم انشالله مشکلاتت حل شن 

درک میکنم بسیار سخته  مامانت هنوز باهاش زندگی میکنه؟

🌸

بله.. نمیدونم بگم متاسفانه یا خوشبختانه! تا یادم میاد دعوا داشتن و میخواستن جدا شن اما خب ب دلایل زیادی نشد. با همه چی این زندگی کنار اومدیم.. قهر، دعوا، آوارگی، بی پولی، بی کسی، ترس.... صبر کردیم و تحمل اما عاقب چی شد!! داداشمم مریض شد😔

انقد بدم میاد یه ساعت تایپ میکنم، جواب نمیدید!🤨🫩لایک نکن جون هرکی دوست داری!😵‍💫 نره غولا هم درخواست ندن🤬🤢. [ هول و... کیست!؟ کسی که نوشتی درخواست نده ولی اینکارو میکنه. درخواستت رو رد میکنم ولی قبلش ده تا فحش نثارت کردم.] هرجا نظر دادم که مخالف نظر شما بود لازم نیست واکنش نشون بدی. بپذیر که همه مطابق میل شما فکر نمیکنند.