2777
2789
عنوان

مثلا امروز سالگرد ازدواجمونه !!!

1479 بازدید | 56 پست

دل و دماغ ندارم 

ده سال پیش اینموقع پسر اسکیزوفرنشون رو به من انداختن 

چه آرزوها که نداشتم ، چه قدر خوشحال بودم از جهنم خونه ی پدری نجات پیدا کردم .....

ده ساله سرم کلاه گذاشتن خودش و خانوادش، دروغ میگن ، پولامونو بالا میکشن ، از سادگی و خنگیه من سواستفاده میکنن ....

ده ساله تو این زندگی به هیچ چی نرسیدم 

عمرم و جوونیم داره تباه میشه 

لعنت به خودش و اون خانوادش ....لعنت که باعث شدن آرزو به دل بمونم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

طلاق بگیر 

مطمئن باش اگ شرایطشو داشت ۱۰ سال تحمل نمیکرد

دردل من افتاده عشقت زمین گیر شدم♡سر تو با عصمت با شمسی درگیر شدم   *** کار هرکس نیست با مرد زیستن♡ مغز خر میخواهد و صبر خفن  زن سعدی با سعدی دعواش شده  *** همسر جان، جان به قربانت کنم ای خوب خوبان*** مرا به صرف عشق کردی تو مهمان*** بیا که رنگ چشمت مرا دیوانه کرد از تو چه پنهان  ***   ۱۴۰۲/۱۱/۹ ضربان قلبشو شنیدم خداااااا🥰🥰دوبونش برم***          ۱۴۰۳/۱/۱۸ تیکر من آبی شد🥹🥰😇آرین مامان خوش اومدی 🤭🤭

سلام عزیزم خوبی، واقعا حق داری عشق و دلبستگی اصلا با پول و رفاه قابل مقایسه نیست

چقدر سخته با یکی زندگی کنی که انقد بدی در حقت کرده باشه که حتی خودتم بخوای دوسش داشته باشی باز نتونی💔

منم این روزا خیلی حالم بده با کوچیک ترین چیزی بهم میریزم

خودمو میبینم و بقیه رو🖤 با شوهرشون دوست و رفیق اما من چی شوهرم منو به چشم غریبه میبینه گرچه حتی بهترین هم بشه دیگه نمیخوامش و خودشو از چشمم انداخته

اینجمه اورگیم، بختیمیز قاره ده اولسا کفنیمز آق اولجاخ💔
سلام عزیزم خوبی، واقعا حق داری عشق و دلبستگی اصلا با پول و رفاه قابل مقایسه نیست چقدر سخته با یکی ز ...

سلام قربونت برم‌، ممنون

بله واقعا سخته ، من بشخصه دنبال راه فرارم 

خسته ام خیلییییی

زردیس جان  تو رو خدااااااا دل بکن از این زندگی به خدا راحت میشی برو یه گوشه با دخترت نفس راحت ...

آرزوی قلبیمه 

ولی نمیتونم ، نمیشه ، با بی پولی و هزینه های سنگین چیکار کنم ، تنها خودم بودم که یه ثانیه هم بند نمیشدم ، ولی دختر دارم ، نمیتونم بسپارمش به این دیوانه ها ، باید پیش خودم باشه ، چیکار کنم با این اوضاع؟؟؟

این از خدا بی خبرها هم پیش بینی این روزا رو کردن که نقشه کشیدن برای پولای شوهرم 

خدا ازشون نگذره

آرزوی قلبیمه  ولی نمیتونم ، نمیشه ، با بی پولی و هزینه های سنگین چیکار کنم ، تنها خودم بودم که ...

اگه نمیتونی لااقل یه کاری بکن شوهرت جلوی چشمت نباشه اتاق جدا یا طبقه ی جدا که کاری بهش نداشته باشی خانواده ی شوهرت رو هم تیغ بزن بگو ندارم کم میارم سر و صدا راه بنداز هر ماه ازشون پول تیغ بزن بگو بیا پسرتون رو ببرید خودمم مریضم هر بار یه بهونه بیار راحت شون نزار دست از سرشون برندار گرگ باش مثل خودشون 

اسکیزوفرنی شدیده؟- عین شوهر سابق من-

عزیزم شما اولین بار چجوری متوجه شدید که همسر سابقتون اسکیزوفرنی داره؟؟ 

لطفاً زیر 22 سال در تاپیکهای من شرکت نکنند، با تشکر. چون تجربه هاشون کاملا متفاوته.                وقتی به این فکر میکنم که یه عده از آدما وااااقعا فاقد درک و فهم و شعور هستند، خیییلی از این دنیا میترسم.     آقایون، درخواست دوستی ندید                  کاربر جدید نیستم دوستای گلم

عزیزم شما اولین بار چجوری متوجه شدید که همسر سابقتون اسکیزوفرنی داره؟؟ 

توهم میزد حرفای چرت و پرت میزد تمرکز نداشت انگار همیشه لنگ میزد نمیتونست چیزیو دقیق بگه که البته معتاد هم بود بی تاثیر نبود همیشه انگار خمار یا نئشه بود از اونجا که ژنتیکی زمینه شو داشت بخاطر گل کشیدن زد بالا اسکیزوفرنیش

تو‌چشات‌معجزه‌میکرد‌حالا‌شدی‌موجب‌این‌درد:)
توهم میزد حرفای چرت و پرت میزد تمرکز نداشت انگار همیشه لنگ میزد نمیتونست چیزیو دقیق بگه که البته معت ...

آهااا

ممنون عزیزم از پاسخت 💕

لطفاً زیر 22 سال در تاپیکهای من شرکت نکنند، با تشکر. چون تجربه هاشون کاملا متفاوته.                وقتی به این فکر میکنم که یه عده از آدما وااااقعا فاقد درک و فهم و شعور هستند، خیییلی از این دنیا میترسم.     آقایون، درخواست دوستی ندید                  کاربر جدید نیستم دوستای گلم

اگه نمیتونی لااقل یه کاری بکن شوهرت جلوی چشمت نباشه اتاق جدا یا طبقه ی جدا که کاری بهش نداشته باشی خ ...

آره خودمم به این فکر کردم 

چند بارم زنگ زدم 

گفتم نمیتونم