2777
2789
عنوان

جهزیه

77 بازدید | 10 پست

سلام دوستان امیدوارم حالتون خوب باشه. راستش من مجردم۲۳سالمه پدرم میخواد یه سری از  وسایلای بزرگمو مثل لباس شویی یخچال . فرش بخره میگه روز به روز گرون تر میشه. حالا سوالم اینه چه مارکی خوبه لباس شویی یا یخچال خوب باشه زود خراب نمیشه تجربتونو بگین مرسی

در دنیایی که خدا همراه اول است هیچ کس تنها نیست

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

ببین خواهرم خرید بعد تا اومد ازدواج کنه بنظرم یکم قدیمی شد حالا فرش خیلی قدیمی نمیشه ولی بنظرم بجای لوازم خونه معادل‌ سکه بخرین بزارین کنار به وقتش میفروشی مایحتاج تونو بخرین

ببین خواهرم خرید بعد تا اومد ازدواج کنه بنظرم یکم قدیمی شد حالا فرش خیلی قدیمی نمیشه ولی بنظرم بجای ...

ممنون از نظرتون ولی پدرم فقط میخواد بزرگارو بخره بقیه میمونه واس وقتی که ازدواج کردم به نظرم وسایل بزرگا مثل لباس شویی و یخچال هیچوقت قدیمی نمیشن 

در دنیایی که خدا همراه اول است هیچ کس تنها نیست

من ال جی و سامسونگ خریدم وسیله هامو.

اما پیشنهادم اسنوا هست.چون بعد من فامیلمون همه چیشو اسنوا هرید و بشدت راضیه.

تازه ال جی دیگه خدمات نداره.و چون وارداتش حذف شده و قاچاقی میاد الکی بشدت گرون شده.

اللهم عجل لولیک الفرج  ....  با آل علی هر که درافتاد ور افتاد....      هرکس اسیر عشق حسن ع شد امیر شد                                    با انسانها و حیوانات مهربان باشیم احدی رو قضاوت نکنیم ، غربالگری شروع شده عجله کن توبه کن تا بتونی سوار کشتی نجات آقا بشی... بازم خوددانی
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز