2777
2789
عنوان

حاجت روایی

| مشاهده متن کامل بحث + 510 بازدید | 104 پست

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

اسکرین گرفتم از اسم کاربریت....انشالله بیام بهت خبر بدم همین ماه. ممنونم ازت🥺😍

انشالله به حق امام زمان آبجی 

بسم الله الرحمن الرحیم خدایا آرزو هممون بر آورده کن ...برای حاجتم صلوات می‌فرستین دوستای گلم
برای سلامتی بچه توشکم خواهرم صلوات بفرس امروز جواب ازمایش میاد

انشاالله سالم و سلامت با خوشحالی میای خبر میدی

بسم الله الرحمن الرحیم خدایا آرزو هممون بر آورده کن ...برای حاجتم صلوات می‌فرستین دوستای گلم
انشالله من ساداتم به جدم امام موسی کاظم ب همین زودی بیای بگی بارداری

سلام عزیزم خوبی؟؟ میشه دعا کنی عشقم برگرده و بهم برسیم و خوشبخت بشیم؟؟؟ اطرافیان مخالف بودن مجبور شد رفت 😔😔😔😔خیلی غصه میخورم دعا کن گلم بزودی برگرده و به آسونی بهم برسیم 🥺🙏

هرکی امضای منو دید دعا کنه به عشقم برسم 😢😢😢😢🙏حاجتروا بشید انشاله🥺🙏
انشالله به حق فاطمه زهرا و امام سجاد همین روزا حاجت دلتو بگیری

بخداالان دارم زارزارگریه میکنم

❤مرسی که برام دعاکردیدمن بامعجزه خداباردارشدم و۲ماهه هستم برام دعاکنیدسالم به دنیابیارمش👈👈👈قلب بچم تو۳ماهگی وایسادومجبورشدم سقط کنم خیلی بدبودخیلی😭دعاکنیدخدابهم یه بچه سالم وصالح بده خیلی 
سلام عزیزم خوبی؟؟ میشه دعا کنی عشقم برگرده و بهم برسیم و خوشبخت بشیم؟؟؟ اطرافیان مخالف بودن مجبور شد ...

انشاالله آبجی گلم به حق امام حسین هرچی میخوای همون بشه