2777
2789
عنوان

حاجت روایی

| مشاهده متن کامل بحث + 510 بازدید | 104 پست

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد 

برای تک تکتون

بسم الله الرحمن الرحیم خدایا آرزو هممون بر آورده کن ...برای حاجتم صلوات می‌فرستین دوستای گلم
   @x3     @مامانmohamdreza     @سمیه_12     @anar ...

به نیت سلامتی زهرا جون اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💚

به نیت زهرا بانوm اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💚

التماس دعا لطفا برای سلامتی و شفای مامانم دعا کنین🙏

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

@آتریا     @وارونه     @بهار3038 بچه‌ها از ته دلم می‌خوام حاجت روا بشین ...

فدات بشم مهربونم

خیلی سخت میگذره بهم😭😭

الهی حاجت دل شما هم هرچی زودتر برآورده شه و بیای خبر شو بهمون بدی🙏🙏🙏

اللّهم عجّل لولیک الفرج والعافیه والنصر🙏🙏
فدات بشم مهربونم خیلی سخت میگذره بهم😭😭 الهی حاجت دل شما هم هرچی زودتر برآورده شه و بیای خبر شو ب ...

عزیز دلم الهی هر مشکلی داری خدا حلش کنه برات 🥺

الهی دلت شاد بشه هر چی میخوای همون بشه 🤲

دم عیدهِ،یه پام دادگاهه یه پام مطب دکتر

خدایا چرا همه رو باهم داری روی من امتحان میکنی

خدایا کم آوردم

به خداییت دیگه بسه😭😭😭

خدایا حسودم نکن🙏🙏

اللّهم عجّل لولیک الفرج والعافیه والنصر🙏🙏
به نیت سلامتی زهرا جون اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💚 به نیت زهرا بانوm اللهم صل علی محم ...

فداااااتشممممم انشاالله خودتم‌ حاجت روا بشی

بسم الله الرحمن الرحیم خدایا آرزو هممون بر آورده کن ...برای حاجتم صلوات می‌فرستین دوستای گلم
دم عیدهِ،یه پام دادگاهه یه پام مطب دکتر خدایا چرا همه رو باهم داری روی من امتحان میکنی خدایا کم آو ...

انشالله حاجت روا بشی

@x3     @مامانmohamdreza     @سمیه_12     @anar ...

قربونت برم خواهر عزیزم ممنونم ک همیشه بیادم هستی من لایق دعا کردن میدونی خداوند ان شاالله ب آبجی عزیزت سلامتی کامل بده و تمام گره های زندگیتو باز کنه 

سلام ب همه خواهرای عزیز نی نی سایتی 😍💐💐بخدا خیلی خیلی گرفتارم 😔ومحتاج ب دعای خیر شما ازتون خواهش میکنم اول برای ❤️🤲فرج امام زمانمون❤️🤲بعد برای حاجت دل خودتون و اگر دوست داشتین برای گره گشایی از مشکلات من حقیر لطفایه صلوات بفرستید😘💐ممنونم 😘💐  ❤️اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُمْ❤️🌹💐🌻🌺🌻🌷🌻🥀
انشالله من ساداتم به جدم امام موسی کاظم ب همین زودی بیای بگی بارداری

استارتر عزیز خیلی ممنونم خداوند ان شاالله حاجت دلتو بده

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُمْ 🤲

سلام ب همه خواهرای عزیز نی نی سایتی 😍💐💐بخدا خیلی خیلی گرفتارم 😔ومحتاج ب دعای خیر شما ازتون خواهش میکنم اول برای ❤️🤲فرج امام زمانمون❤️🤲بعد برای حاجت دل خودتون و اگر دوست داشتین برای گره گشایی از مشکلات من حقیر لطفایه صلوات بفرستید😘💐ممنونم 😘💐  ❤️اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُمْ❤️🌹💐🌻🌺🌻🌷🌻🥀
قربونت برم خواهر عزیزم ممنونم ک همیشه بیادم هستی من لایق دعا کردن میدونی خداوند ان شاالله ب آبجی عزی ...

ممنون عزیز دلم ان شا الله دل همه شاد بشه 🤲 به حق مهدی فاطمه 

الهی به زودی خبر خوش بهمون میدی 🤲

استارتر عزیز خیلی ممنونم خداوند ان شاالله حاجت دلتو بده اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَم ...

فداااااتشممممم من همچنین 

اشتی کنیم همچی درست بشه دیگ اونکارو نکنه باهام...🙏🥲

انشالله عزیز دلم هرچی میخوای همون بشه فدای تو

برای حاجت رواییتون