2821
2789
عنوان

خبر جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 2112 بازدید | 130 پست

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

اون که هیچی مال خودرو خارجیه نه ایرانخودرو. همونم خریته. ۵۰۰ملیون بده بعد یه سال تازه نوع خودرو که ب ...

درسته من فکر کردم برای همه خوردو ها چه ایرانی چه خارجی آره بابا این دولت الکی خیرش به کسی نمیرسه

شب‌هایی در زندگی‌ام بود که خیال می‌کردم تا صبح، زیر انبوهِ رنج متلاشی خواهم شد،                 اما صبح شد..
والا چه جراتی دارن،مگه همین بورس نبود کلی زندگیا رو نابود کرد،اینهمه اختلاس رو کی کرد همین کله گنده ...

و منی که ۲میلیارد سال۹۹ تو بورس باختم و هنوز حتی به پول خودم هم نرسیدم

دیگه گول اینا رو نمیخورم 

ایناهم فقط زورشون به قشر ضعیف میرسه وگرنه پولدار هرگز نمیاد گولِ این وعده وعید هارو بخوره

دوباره میسازمت💪

و منی که ۲میلیارد سال۹۹ تو بورس باختم و هنوز حتی به پول خودم هم نرسیدم دیگه گول اینا رو نمیخورم&nbs ...

وای خدا🥺

همچون تولد کودکی در هواپیمای در حال سقوط، ما در پایان آغاز شدیم...
ای بابا ماشینمو ی ماهه فروختم نمیره طرف پلاک بزنه چیکار کنم    

عزیز باید ۴۸ ماه پلاک فعال ب نامت نباشه خودم شنیدم

برو بچ این کاربری متعلق به یه نفر نیست پس هی نپرسین چرا تو تایپیک قبلیت اینو گفتی چرا صحبتات تو تایپیکا متغیره اینجا یکی ارزوشه بچه دارشه یکیمون ارزوشه توی کنکوری ک پیش رو داره موفق شه و رشته مورد علاقشو دنبال کنه یکیمون تمام فکرش قبول شدن ازمون استخدامی اموزشو پرورشه و رویاش معلمی یکی بهتر شدن حال بچش اینجا هممون ارزوهایی داریم غمایی داریم دلمونو نوازش میدن اینجا جاییه واسه رهایی پس باهم مهربون تر باشیم❤❤❤
خب چی میخاستین ثبت نام کنین؟

این برای خودرو های خارجی بودم من فکر کردم برای ایرانی هام هست درسته دوستان گفتن متوجه شدم الان

شب‌هایی در زندگی‌ام بود که خیال می‌کردم تا صبح، زیر انبوهِ رنج متلاشی خواهم شد،                 اما صبح شد..
و منی که ۲میلیارد سال۹۹ تو بورس باختم و هنوز حتی به پول خودم هم نرسیدم دیگه گول اینا رو نمیخورم&nbs ...

دومیلیارد یا خداااا من دوسال پیش ۵۰تومنم رفت هنوز دارم دق میکنم از غصه دومیلیارد الان حالت چطوره

البته هنوز حساب کتابش معلوم نیست احتمالا بگن کسانی که حساب وکالتی دارن همه پول رو بریزن 😐😐و مادران مثلا 90اینطوری خیلیا حذف میشن 

من بشخصه ندارم پول 😔

همچون تولد کودکی در هواپیمای در حال سقوط، ما در پایان آغاز شدیم...

عزیزم،خدا نابودشون کنه بزودی،آزموده را آزمودن خطاست ،اونهم که الان مردم نون شب ندارن

به امید روزی آرزوها خاطره شن🥀🥀🥀