2821
2789
عنوان

خبر جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 2112 بازدید | 130 پست
۵۰۰ میلیون باید تو حساب باشه 

اون که هیچی مال خودرو خارجیه نه ایرانخودرو. همونم خریته. ۵۰۰ملیون بده بعد یه سال تازه نوع خودرو که به کی چی بدن و حتی قیمت هم معلوم نیست...این به کناار...اگر ناراضی بودی به هردلیلی باید با پولت خداحافظی کنی. 

بس حلقه زدم بر درو حرفی نشنیدم__من هیچ کَسم؟؟ یاکه دراین خانه کسی نیس؟🥺
سلام طرح مادران چطوریه ؟ من قبلا زیادثبت نام کردم ولی هیچ وقت برنده نشدم

عزیزم هم دردیم منم برنده نشدم ایشالا دیگه چهارشنبه سه چیزی درمیاد به اسممون🙏بیایم خوش بین باشیم☺️

همچون تولد کودکی در هواپیمای در حال سقوط، ما در پایان آغاز شدیم...

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

بچه ها بنده خدا از دست اونا ناراحته گفت، نزنن به افعال توجه کنید 🤕

تو زیباترین اتفاق زندگیمی🦋مامان ریحانه وهانیه  ❤❤    طاهره : اره،بعضی چیزا گفتنشون فایده نداره------------ در شب کوچک من ،افسوس باد با برگ درختان میعادی دارد ♡در شب کوچک من دلهره ویرانیست♡گوش کن وزش ظلمت را میشنوی ؟من غریبانه به این خوشبختی مینگرم ♡لحظه ای وپس از آن هیچ پشت این پنجره شب دارد میلرزد وزمین دارد باز میماند از چرخش♡پشت این پنجره یک نامعلوم نگران من وتوست ♡ای سراپایت سبز دستهایت را چون خاطره ای سوزان در دستهای عاشق من بگذار ولبانت را چون حسی گرم از هستی به نوازشهای لبهای عاشق من بسپار ♡♡♡♡♡♡♡♡♡باد مارا خواهدبرد..... من یه اذر ماهی پر از احساسم خیلی زیاد💎💎
هیچی میگن متاسفیم که فلانی پولتونو بالا کشید و رفت همین

والا چه جراتی دارن،مگه همین بورس نبود کلی زندگیا رو نابود کرد،اینهمه اختلاس رو کی کرد همین کله گنده ها بودن دیگه

به امید روزی آرزوها خاطره شن🥀🥀🥀
گلممممم باید تو حستبت  ۵۰۰ میلیون پول  باشه 🤣🤣🤣🤣 همه را شنیدی  این مهمش را نشنید ...

لب فرو بسته ام از ناله و فریاد ولی                                    دل ماتم زده در سینه ی من نوحه گر است 
چرا ۵۰۰ماشینا تهش ۲۰۰ ۳۰۰عه ۵۰۰از کجا مد

ما میخواستیم ثبت نام کنیم گفتن ۵۰۰ تو حسابتون باید باشه دولت زرنگه همینجور خیرش به کسی نمیرسه

شب‌هایی در زندگی‌ام بود که خیال می‌کردم تا صبح، زیر انبوهِ رنج متلاشی خواهم شد،                 اما صبح شد..
این برای طرح قبلی بود الان هیچی مشخص نیس ۴ شنبه مشخص میشه 

چرا اینم هست من خوندم 

تو دهمین بهار  زندگی مشترکم خداوند مهربان بازم لطف بیکرانش رو شامل حالم کردو فرشته قشنگی  به وجودم اضافه شد و همون لحظه فهمیدم چقدر بهت دل بستم و تو شدی تمام هستی من 💕حسی تو دلم بود که تورو دخترم صدا کنم و باهات دردو دل مادر ودختری کنم 💕تو همان معجزه قشنگ خدایی که با اومدنت دنیا برام قشنگتر شده  😍😍خدایا خودت حافظ همه فرشته های نازنین زمینی باش و دست محبتت رو از سر دختر کوچولوی منم برندار الهی آمین 😍😍معبود مهربانم این حس شیرین مادری رو تو وجود تمام بانوان سرزمین قرار بده و برای همه شون یه فرشته ی زیبا و سالم و صالح عطا بفرما 💞💞💞

عزیزم هم دردیم منم برنده نشدم ایشالا دیگه چهارشنبه سه چیزی درمیاد به اسممون🙏بیایم خوش بین باشیم☺️

چهارشنبه طرح مادران باز میشه سایت بنویسیم؟؟؟

تو زیباترین اتفاق زندگیمی🦋مامان ریحانه وهانیه  ❤❤    طاهره : اره،بعضی چیزا گفتنشون فایده نداره------------ در شب کوچک من ،افسوس باد با برگ درختان میعادی دارد ♡در شب کوچک من دلهره ویرانیست♡گوش کن وزش ظلمت را میشنوی ؟من غریبانه به این خوشبختی مینگرم ♡لحظه ای وپس از آن هیچ پشت این پنجره شب دارد میلرزد وزمین دارد باز میماند از چرخش♡پشت این پنجره یک نامعلوم نگران من وتوست ♡ای سراپایت سبز دستهایت را چون خاطره ای سوزان در دستهای عاشق من بگذار ولبانت را چون حسی گرم از هستی به نوازشهای لبهای عاشق من بسپار ♡♡♡♡♡♡♡♡♡باد مارا خواهدبرد..... من یه اذر ماهی پر از احساسم خیلی زیاد💎💎
میشه توضیح بدی؟ یعنی برای پارس هیچ پولی نمیخاد کسی که طرح مادران باشه؟ 

بله دیگه البته هنوز تا چهارشنبه هزار اتفاق میوفته ..ولی میگن کسایی که فرزند دوم از آبان به اینور دارن پول نمی‌خواد 

همچون تولد کودکی در هواپیمای در حال سقوط، ما در پایان آغاز شدیم...
پلاک فعالم داشته باشی میشه؟

شرطش اینه با گواهینامه ۴۸ ماه پلاک فعال نداشته باشی ۱ سالم ب نام نمیتونی بزنی

برو بچ این کاربری متعلق به یه نفر نیست پس هی نپرسین چرا تو تایپیک قبلیت اینو گفتی چرا صحبتات تو تایپیکا متغیره اینجا یکی ارزوشه بچه دارشه یکیمون ارزوشه توی کنکوری ک پیش رو داره موفق شه و رشته مورد علاقشو دنبال کنه یکیمون تمام فکرش قبول شدن ازمون استخدامی اموزشو پرورشه و رویاش معلمی یکی بهتر شدن حال بچش اینجا هممون ارزوهایی داریم غمایی داریم دلمونو نوازش میدن اینجا جاییه واسه رهایی پس باهم مهربون تر باشیم❤❤❤