2821
2789
عنوان

خبر جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 2112 بازدید | 130 پست
منم نگفتم نزن. گفتم نزنن. فعل رو توجه کنین.من از استارتر معذرت می خواد  اگر ایشونم بد متوجه شدن ...

در کل ماشیناشونم  در پیت آن یه ۲۰۶ دو سال پیش برنده شدم تو سه ماه پنج بار خراب شد بردم نمایندگی برا تعمیر همش خراب بود و آخرم فروختمش 

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

بله عزیزم ایران خودرو از همسایه مارو 10روزه داد ..ولش کن مهم نیست ادبشه

منظورش ایران خودرو بود حرف مفت نزنه

خیلی ازتون ممنونم مامانای قشنگ که میاین تو تاپیکام وقت میذارید جواب میدید خیلی بهم کمک میکنید تو نی نی داری 😘😘❤️❤️❤️❤️ چرا امضام پاک شده   تاپیک خوب تاپیکی است که ترکیده   
چقدر ندانسته جزئیات روگفتین‌فعلا هیچ شرط و شروطی نگفتن فقط گفتن بدون قرعه ماشین میدن بزترین چهارشنبه ...

دیگه اطلاع رسانی کردم ..

همچون تولد کودکی در هواپیمای در حال سقوط، ما در پایان آغاز شدیم...
پلاک فعالم داشته باشی میشه؟

نه فقط اونایی گواهینامه و 18 سال به بالا دارند ودرحال حاضر پلاک فعال هم به نامشون نیست میتونند ثبت نام کنند

تو دهمین بهار  زندگی مشترکم خداوند مهربان بازم لطف بیکرانش رو شامل حالم کردو فرشته قشنگی  به وجودم اضافه شد و همون لحظه فهمیدم چقدر بهت دل بستم و تو شدی تمام هستی من 💕حسی تو دلم بود که تورو دخترم صدا کنم و باهات دردو دل مادر ودختری کنم 💕تو همان معجزه قشنگ خدایی که با اومدنت دنیا برام قشنگتر شده  😍😍خدایا خودت حافظ همه فرشته های نازنین زمینی باش و دست محبتت رو از سر دختر کوچولوی منم برندار الهی آمین 😍😍معبود مهربانم این حس شیرین مادری رو تو وجود تمام بانوان سرزمین قرار بده و برای همه شون یه فرشته ی زیبا و سالم و صالح عطا بفرما 💞💞💞