2821
2789
عنوان

خبر جدید

2112 بازدید | 130 پست

یعنی بدون قرعه کشی هرکس ثبت نام کنه برندس 

🔸ایران‌خودرو و سایپا بدون قرعه‌کشی ماشین می‌فروشند

🔹مدیرکل خودرویی وزارت صمت:
از چهارشنبه ۱۰ اسفند پیش‌فروش خودروهای ایران‌خودرو، سایپا و خودروسازان خصوصی آغاز می‌شود.
🔹در این طرح، قرعه‌کشی وجود ندارد و همه ثبت‌نام‌کنندگان ماشین دریافت می‌کنند اما زمان تحویل آن بین ۳ ماه تا یک سال متفاوت خواهد بود.

فقط کسانی که از طریق گواهینامه هستن باید حساب وکالتی باز کنند

همچون تولد کودکی در هواپیمای در حال سقوط، ما در پایان آغاز شدیم...

چقد باید واریز کنی؟ 

کسایی که با درس خوندن به جای خوبی رسیدن؛ می گن کنکور مهمه.🤷🏻‍♀️‏کسایی که با درس خوندن به جایی نرسیدن؛ می گن کنکور مهم نیست و اتلاف عمر و وقته.🙂اونایی که با هنر به جای رسیدن؛ می گن خیلی خوشحالن که مسیر قلبشون رو رفتن 😊و اونایی که هیچوقت بهش نرسیدن می گن تو هنر پول نیست💀.کسی که رابطه موفقی داره می گه همراه داشتن خوبه👰🏻💍، و اونی که حس خوبی رو از رابطه نگرفته اینو نمی گه💔🤷🏻‍♀️.هر کسی نسبت به تجربیات و فکر خودش در هر حیطه ای نظر می ده پس واضحه که باید هر کسی نسخه زندگیشو خودش بپیچه.پس همیشه نیاز نیست به حرف دیگران گوش بدی

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

دیگه اینام باید از یه طریقی کسری بودجه رو جبران کنن دیگه.سه ماه که عمرا بدن...یه سال پول میخوابه تو این اوضاع تازه معلومم نیست چه ماشینی بهت بدن. قیمت نهاییشم معلوم نیست😊

بس حلقه زدم بر درو حرفی نشنیدم__من هیچ کَسم؟؟ یاکه دراین خانه کسی نیس؟🥺