2777
2789
عنوان

خوابگا و ادمای نخاله :/

| مشاهده متن کامل بحث + 421 بازدید | 49 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه خب ببین الان باید روابطتو با همه خوب کنی، مثلا میوه یگیری تعارف کنی به بقیه. یه جبهه رو برای خودت ...

اینو ک دارم 

تعارف میکنم

باهمه میخندم شوخی میکنم

فقط با رفتارای نمایشی این مسکل دارم

وگرنه اکیپ خودمو با هم اتاقیام دارم

این اومده پسرخاله شده اذیتم خیلی

اینو ک دارم  تعارف میکنم باهمه میخندم شوخی میکنم فقط با رفتارای نمایشی این مسکل دارم وگرنه ...

خب پس همون که گفتم، باید یه کاری کنی که بگی مثلا از این نوع تفکرت یا سلیقت یا هرچی که دیگه به خودت و اون مربوطه، باهاش هم نظر نباشی.

مثلا میگم، اگه راجب یک دوره تاریخی یا وقایع اون صحبت میکرد یه جا از کارش ایراد بگیر، سعی نکن خیلی منطقی باشی.

اینطور افراد کم بیارن میرن رو فاز مسخره کردن و عیب جویی

خب پس همون که گفتم، باید یه کاری کنی که بگی مثلا از این نوع تفکرت یا سلیقت یا هرچی که دیگه به خودت و ...

عه نکته خوبی گفتی

مشکلم اینه با ادمای خوب و بد ب یه اندازه رفتار میکنم

منطقیم بیش از حد

البته اون لحنت توی گفتار و ایراد گیری خیلی مهمه، مثلا جوری صحبت نکن که انگار میخواستی فقط راهنمایش کنی،

اره نوح خیلی افراد زیادی رو مسلمون کرد.

نه فکر کنم اون خیلی کمتر باشه ها؟!

خب این غلطه، باید مثلتا بگی طبق روایاتی که هست پایین ۱۰۰ نفر بوده اونم تو ۹۵۰ سالی که عمر کرد، لطفا بیشتر مطالعه کن.

این درستشه

البته اون لحنت توی گفتار و ایراد گیری خیلی مهمه، مثلا جوری صحبت نکن که انگار میخواستی فقط راهنمایش ک ...

وای خیلی خوب میگی عزیزم

ازین نکته ها بازم بم‌میگی؟

لحن گفتن و اینا

وای خیلی خوب میگی عزیزم ازین نکته ها بازم بم‌میگی؟ لحن گفتن و اینا

والا من که هر چی دارم از تجربه دارم، مثل اون کسی که دکترای فن بیان دارن نیستم ولی ممنون از تعریفت.

ولی فن بیان رو با دوتا نکته میشه قوی کرد:

دایره لغات و حاضر جوابی

حالا خود حاضر جوابی با صحبت کردن در مجالس یا گروه های جمعی و تکی و ایناس که بازم مربوط میشه به ارتباط و شخصیتت که چقدر درون گرا و برون گرایی، باید روی این شخصیتت کار کنی

بخدا خیلی تحت فشارم موندم چیکار کنم

یا با دوکلمه جواب که مثلا اصلا واست مهم نیست جوابشو بده و رد شو مثلا آهان باشه ،نمیدونم ،شاید ،واسم مهم نیست ،یا با سر جواب بده ،اصلا به هیچ وجه باهاش کل کل نکن نزار بفهمه حساس شدی بفهمه دیگه کارت تمومه 

یا با دوکلمه جواب که مثلا اصلا واست مهم نیست جوابشو بده و رد شو مثلا آهان باشه ،نمیدونم ،شاید ،واسم ...

مثلا امشب یکی حالش بد بود من طبق تجربم ک بابام پزشک هست گفتم ببرینش ارامبخش بزنن اینجوری بهتر نمیشه

پشت سر من یجی دیگه گفت و مخالفت کرد ک مثلا منم ی گ.. بارمه :/

ازین اداها بدم میاد نمیدونم چیکار کنم

کلا قدرت رو از بقیه میگیره و فقط خودش باید اکی شه و تو جمع عزیز باشه :/