2777
2789
عنوان

خوابگا و ادمای نخاله :/

| مشاهده متن کامل بحث + 421 بازدید | 49 پست
میدونی شرایط فرق داره مخصوصا که بیای شهر دیگه ،هی خواهر دست رو دلم نزار ولی خب منم به این نتیجه رسید ...

بخدا هرکی تو نینی سایت هست مونث نیست.

موذب میشم اصلا.

دقیقا الان من ۳ ساله اومدم تهران و خودم که بچه جنوبم

بخدا هرکی تو نینی سایت هست مونث نیست. موذب میشم اصلا. دقیقا الان من ۳ ساله اومدم تهران و خودم که ب ...

میدونم چی میگه سخته ،حتی رفتارهای معقول ادمو تا معقول جلوه میدن ،هنجار و نا هنجار جلوه میدن ،هییییییی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میدونم چی میگه سخته ،حتی رفتارهای معقول ادمو تا معقول جلوه میدن ،هنجار و نا هنجار جلوه میدن ،هیییییی ...

من که برای تحصیل اومدم و اینا، اصلا نمیفهمم چطوری روزی ۵ ساعت رو توی ترافیک از عمرشون هدر میدن، اونم روزانه.

یکدفعه یه فشاری بهم وارد شد و هنوز داره بهم فشار میاره.

من الان کلاس دهم ام و تنها برای اینکه پارسال توی ازمون تزهوشانی که ازمون میگیرن من نفر ۱۷ خوزستان میشم. از طرف دبیرستان البرز بهمون زنگ زدن گفتن که هزینتونو میدیمو اینا بیاید دبیرستان ما.

من تو خانواده معمولی بزرگ شده ام و کلا دنبال مال نیستم.

ولی این دبیرستان همه بچه وزرا و کله گنده هان. دغدغه هاشونو که میبینم اصلا به خودم و خدام شک میکنم، یا اینا تت ایران نیستن. یا ایران اینا تو یه دنیای دیگس

پس هنوز سنی نداری 

حالا میگن، ولی چون پدر مادرم خیلی سن بالایی دارن. فداشون بشم تونستم خیلی خوب اونم تو این روزگار بزرگ بشم، خیلی چیزارو زود تر شروع کردم، حسرت تنهایی، کار کردن، درس خوندن برای ایندم و...

همه اینها کوه هایی هستن که جلومن، نمتونم گذشته رو عوض کنم ولی اگه توش بمونم تقصیر خودمه، ممکنه نتونم کوه هارو بردارم و از ببین ببرم ولی میتونم از روشون رد شم.

هنیشه به عقب رفتن میتونهدسکویی برای پرواز باشه.

مثل تیر ای که به عقب کمان میره، تو اون زمان احساس شکست میکنی، ولی ولی میتونی ازشون بال برای پرواز بسازی