2777
2789
عنوان

پانیک

715 بازدید | 33 پست

دوستان از وقتی حملات پانیک‌و تجربه کردم بعد اون افکار مرگ اومده سراغم مدام احساس میکنم ممکنه ایست قلب کنم فشار خون و ضربان قلبمم اوکیه بیماریم ندارم ولی مدام این حس توی وجودمه قدیما نبود 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میشه لطفا بگید حملات تون چطوریه، من احساس میکنم دچار پانیک شدم ولی مطمئن نیستم، دقیقا منم همین حس شم ...

بله عزیزم ی شب که تو خونه داشتم غر میزدم و حرص میخوردم بعد از خوردن شام همه جا دور سرم میچرخید انگار صدا ها مبهم بود لکنت زبون انگار دارم بیهوش میشم و کلا حس ترس و اینکه انگار داری میمیری و با مامانم با عجله رفتم درمانگاه نزدیک هوشیاری فشار تپش همه چیم میزون بود در حدی که دکتر فقط ی سرم‌تقویتی نوشت اونم خودم گفتم بعد از اون اتفاق بازم افتاد وقتی پرسو جو کردم فهمیدم پانیکه ازون ببعد وقتی میاد سراغم مثل قبل شدید نیست و کنترلش میکنم و هراز گاهی اگه حس کردم داره میاد پوکساید و پرانول میخورمو خودمو مشغول نگه میدارم

بله عزیزم ی شب که تو خونه داشتم غر میزدم و حرص میخوردم بعد از خوردن شام همه جا دور سرم میچرخید انگار ...

علائم منم شبیه شماست البته شدتشون کمتره من اولین باره همچین چیزی رو تجربه میکنم، قبلا سابقه افسردگی و استرس داشتم ولی پانیک نه

علائم منم شبیه شماست البته شدتشون کمتره من اولین باره همچین چیزی رو تجربه میکنم، قبلا سابقه افسردگی ...

خب واسه منم یکی دوبار اینجوری بود الانا اگه بیاد فقط حس ترس منگی هپروته و کلا این مدله