2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خوده آیفونو ندارم 

چه برسه به قند شکنش😂

چاق و چله نیستم🦖                                                            ما فقط یکبار زندگی نمیکنیم... ما هر روز زندگی می کنیم🌱 اما فقط یکبار می‌میریم!                                                                     بیا زندگی کردنو به خودمون سخت نگیریم، بیا آروم تو ذهنمون تو قلبمون از زندگی لذت ببریم❤️‍🩹
آیا کسی هست که مثل من اولش فکر کرده باشه قندشکن آیفون یه نوع دستگاهی هست که قند میشکنه و مارکش آیفون ...

😂😂😂خیلی خوبی توو🥺

چاق و چله نیستم🦖                                                            ما فقط یکبار زندگی نمیکنیم... ما هر روز زندگی می کنیم🌱 اما فقط یکبار می‌میریم!                                                                     بیا زندگی کردنو به خودمون سخت نگیریم، بیا آروم تو ذهنمون تو قلبمون از زندگی لذت ببریم❤️‍🩹
Biubiuvpn رو هنگ کنگ تنظیم کردم فعلا اوکیه. بیشتر واتس اپ و تلگرام اما اینستا به سختی جواب میده

من وي پي ان خريدم واي جندساعته كانكنت نميشه

عضو گروه نارنجی🔶وزن شروع:68        وزن هدف:50    وزن فعلی :65/5      تاریخ شروع:3ژانویه