2777
2789
عنوان

مواد غذایی افزایش قدرت باروری

81 بازدید | 7 پست

برای افزایش قدرت باروری چه مواد غذایی یا گیاهی پیشنهاد میدین؟

بی رنج زین پیاله کسی می نمیخورد، بی دود زین تنور به کس نان نمی دهند، تیمار کار خویش تو خود خور که دیگران، هرگز برای جرم تو تاوان نمی دهند...

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سیاه دانه عسل طبیعی و تقویت تخمدان قرص ovabost 

قرص که گفتین ضرر نداره؟

بی رنج زین پیاله کسی می نمیخورد، بی دود زین تنور به کس نان نمی دهند، تیمار کار خویش تو خود خور که دیگران، هرگز برای جرم تو تاوان نمی دهند...
نه ویتامینه قیمتش ضرر داره یک میلیون خورده ای هس😁

اتفاقا داشتم سرچ میکردم تا الان خیلی چیز خوبیه اصلش گیر نمیاد ازونور بیان سه و خورده ای در میاد اون یک و خورده ای تحت لیسانسه 🥴

اتفاقا داشتم سرچ میکردم تا الان خیلی چیز خوبیه اصلش گیر نمیاد ازونور بیان سه و خورده ای در میاد اون ...

بله ولی همون تحت لیسانس بهتره الان تحریم هستیم و اصلش وارد نمیکنن الکی نری تو بازار ازاد چند میلیون بدی یه چیز فیک بدرد نخور بگیری که بجای تقویت بدن گند بزنه به بدنت من داروسازم همون تحت لیسانس خودش عالیه و خیلیا ازش نتیجه دیدن

که تو خداوند رویدادهای محالی💫🌱
بله ولی همون تحت لیسانس بهتره الان تحریم هستیم و اصلش وارد نمیکنن الکی نری تو بازار ازاد چند میلیون ...

دونه ای هم گیر میاد؟