2821
2789
عنوان

من بی عرضم؟

299 بازدید | 24 پست

بچه ها دوستم بهم گفت ک هیچی بلد نیستی از کارهای خونه داری. من فقط نمیدونستم وقتی پفیلا داره درست میشه باید نمک زد. مادرم بهم یاد داده ک بعد از اینکه پفیلا درست شد نمک بزن... و اینکه من چایی رو نمیتونم بیارم چون داغه میترسم بسوزم فقط همین. یعنی من بی عرضه شدم؟ 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

قسمت چاییو ب نظرم ک لوس بازیه 😐مگه چن سالته 

نه که دوستت نداشته باشم... نه ! فقط میترسم ازت‌... پیچیده‌ای ! همونقدر که نداشتنت سخته، داشتنت هم سخته ! همونقدر که بلدی منو بخندونی،بلدی اشکم رو در بیاری ! همونقدر که مهربونی،همونقدر هم بی تفاوتی ! همونقدر که بلدی امن باشی و آروم،ممکنه آدم رو پرت کنی ته دره...!

عزیزم هرکاری‌ومیترسی انجام بده دیگ نمیترسی ازش باترسات روبه روشو 

یاارحم الراحمین🤲🏻❤️من امیددارم به مهربونی خداتوکل به خودت یاالله🌿یَـــا حَـــافِـــظَ مَـــنِ اسْــتَــحــفَــظَــه حافظ همسرم وپسرم وعزیزانم باش❤️

فرقی نمیکنه نمک کی بزنی ،بعد اینکه درست شد یا قبلش 

بعضیا فقط برای اینکه خودشونو بکوبن  سر بقیه ایراد الکی میگیرن 

بعدم اینکه اصلا مهم نیست بقیه چی بگن ولی یه روزی مستقل بشی میخوای چیکار کنی؟ الان وقتشه تمرین کنی 

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز