2777
2789
عنوان

من بی عرضم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 310 بازدید | 24 پست
مگه کسی اشپزی بلد نباشه بی عرضه است😐دو روز اشپزیای خونتونو انجام بدی قلق همه چی دستت میاد بابا  ...

و منی که مامانم نمیزاره یه نیمرو درست کنم.....  

میگه تو فقط باید درس بخونی فقطططط یه چیز یادمون نداده حداقل پس فردا جایی رفتیم آبرومون نره  

کاربری قبلا دست آبجیم بوده👩🏻‍🦯🤦🏻‍♀️
فرقی نمیکنه نمک کی بزنی ،بعد اینکه درست شد یا قبلش  بعضیا فقط برای اینکه خودشونو بکوبن  س ...

بله درسته. الان تو خوابگاهم. برای همین یاد گرفتم اشپزی کنم. بهش میگم من ک اشپزی میکنم. ماکرانی و الویع رو چند روز پیش من درست کردم. میگ خب حالا

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

و منی که مامانم نمیزاره یه نیمرو درست کنم.....     میگه تو فقط باید درس بخونی فقطططط یه چ ...

بهش بگو یادت بدع. من ک بلدم باز حرفم میزنن ک چرا مثلا درست کردن پفیلا بلد نیستی.

بله درسته. الان تو خوابگاهم. برای همین یاد گرفتم اشپزی کنم. بهش میگم من ک اشپزی میکنم. ماکرانی و الو ...

اصلا برات مهم نباشه ادمای سمی و حسود و مریض چی میگن 

هر‌کاری هم کردی واسه ارتقاع خودت بوده

و منی که مامانم نمیزاره یه نیمرو درست کنم.....     میگه تو فقط باید درس بخونی فقطططط یه چ ...

هیی ابجی منم این شکلیم امشب کوکو درست کردم خودم حالم بد شد از دست پختم 😑😅

خوشگل زندگی کن تا خدا بهت لبخند بزنه 💛 🌱 

مامان منم همینو میگفت🙄اخرشم هیچ گلی به سرشون نزدم الانم دارم خونه تکونی میکنم واسش😑😁

مِه آخرین برگِ ریی درختِ حوشکِ جورم... 

هیی ابجی منم این شکلیم امشب کوکو درست کردم خودم حالم بد شد از دست پختم 😑😅

بقیه هم حالشون بهم خورد  ؟!!!

تو خونه ما جرعت حقیقت که بازی می‌کنیم جرعت که میشه میگن باید دست پخت منو بخورن  

کاربری قبلا دست آبجیم بوده👩🏻‍🦯🤦🏻‍♀️
بقیه هم حالشون بهم خورد   ؟!!! تو خونه ما جرعت حقیقت که بازی می‌کنیم جرعت که میشه میگن باید د ...

بقیه مجبور بودن بخورن 

وگرنه ناامید میشم دیگه غذا درست نمیکنم 😂

داداشم که خیلی رک بود گفت بد شده ولی مامانم زیاد چیزی نگفت با اینکه یه عالم هسیب زمینی و رو  دادم به فنا و کلی ظرف کثیف کردم 

بیچاره اونی که بامن ازدواج کنه سوءتغذیه میگیره بچه 

خوشگل زندگی کن تا خدا بهت لبخند بزنه 💛 🌱