2777
2789
عنوان

اختلاف با خانواده همسر

620 بازدید | 15 پست

خانواده همسرم خوبی ک دارن اهل دخالت نیستن یا نمیدونم حداقل من متوجه دخالتشون نشدم . 

ولی از من و همسرم خیلی توقع دارن . هرجایی ک میریم حتما باید با دست پر بریم خونشون. ما تو عقد هستیم و پدر و مادرم خیلی ب همسرم هدیه میدن تو مناسبت های مختلف. ولی میبینم مادرشوهرم وظیفه میدونی . دست بگیر داره ولی خودش خسیسه . از طرفی هرجور خوراکی و سوغاتی ب همسرم میدیم فرداش تو خونه برادرشوهرمه . بنظرتون چجوری رفتار کنم ک متوجه ناراحتیم بشن ؟ 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

لطف مکرر می شه حق مسلم.  از همین اول کار بد عادتشون نکنید!  چند سال بعد دیگه از روی دوشتون ...

اره خیلی اشتباه کردیم متاسفانه چون تنها دختر خانواده هستم یجورایی خانوادم ذوق زده رفتار کردن چون همسرمو خیلی دوست دارن 

هیچی به همسرت خوراکی دکوری اینجور چیزا نده فقط لباس پوشیدنی فیت تنش

اگه همسرت بر خانوادش هرچی خرید تو بهترشو نشون بده بگو بخر..یه روز سرش به سنگ میخوره هیچ وقت نه نگو  بگو اره بخر دو تا هم بخر ببر بده افرین

لطفا برای حاجتم یه صلوات بفرست دلم شکسته

اگه می خواهی یه عده رو با خودت بد کنی اول تا می تونی بهشون خوبی کن و بعد یه مدت دیگه مثل قبل بهشون سرویس نده  و ببین چقدر باهات لج می شن! 

ولی اگه از اول راه اعتدال و دوری و دوستی و سر سنگین بودن در پیش بگیری توقع ها از شما میاد پایین و زیاد به زندگیتون هم کاری ندارن!،

یا ارحم الراحمین

از اینکه هرچیزی ب همسرم میدیم ،فرداش فرستاده میشه خونه برادرشوهرم خیلی ناراحت شدم . چون خانواده منم وضع مالی متوسطی دارن . و فقط دوست دارن برای همسرم مثل بچه هاشون کم نذارن 

اره خیلی اشتباه کردیم متاسفانه چون تنها دختر خانواده هستم یجورایی خانوادم ذوق زده رفتار کردن چون همس ...

باز خوبه همین اول کار متوجه شدین. جلو ضرر از هر جا بگیری منفعته! 

زیاد سوغاتی نیارین! چه خبره!  پول پدر و مادرت رو هم یه جورایی خرج خودت و امکانات زندگیت بکن! 

یا ارحم الراحمین
اگه می خواهی یه عده رو با خودت بد کنی اول تا می تونی بهشون خوبی کن و بعد یه مدت دیگه مثل قبل بهشون س ...

متاسفانه ما از اول راه درستی رو پیش نگرفتیم . فک میکنم اختلاف فرهنگی هم موثر باشه . 

خوب دیگه شوهرت جنبه نداره!  فکر می کنه پول باد آورده هست!،

من بعد چند ماه دیگه طاقتم تموم شد و ب زبون اومدم .‌ولی هیلی پشیمونم ‌. کاش چیزی نمیگفتم فقط تو رفتارم نشون میدادم ک بهم برخورده

متاسفانه ما از اول راه درستی رو پیش نگرفتیم . فک میکنم اختلاف فرهنگی هم موثر باشه . 

سعی کن تغییر کنی! 

یه چیز دیگه.  وقتی زیادی به خانواده شوهر سرویس بدی جاری ات با خودت دشمن می کنی! 

چون مدام خانواده شوهر تو سر اون می زنند که تو هم باید همین کارها رو برای ما انجام بدی، یاد بگیر! 

از اون طرف مدام انتظارشان از تو بیشتر می شه چون فکر می کنند تا قبل سرشون کلاه رفته و الان باید تو زندگی این پسرشون جبران کنند! 

من هر وقت جاریم یه مهمونی حسابی می داد بعدش تو زندگی ما یه دعوا بود! 

یا ارحم الراحمین