2789
عنوان

لرز دارم

266 بازدید | 8 پست

سلام دوستان من دو هفتس دستم ، سرم ، فکم میلرزه ، بازوهام و پاهام پرش دارن ، بدنم سسته ، تپش قلب و استرس شدید دارم ، یه دفعه ای یه حمله عصبی بهم دست میده حس میکنم میخوام دیوونه شم ، اینم بگم ۲۵ سالمه دخترم ۳ سالشه و پسرم ۶ ماهشه ، دخترم به شدت شلوغه ، همسرم رو مخه ، خانواده همسر به شدت بدذات و جادوگری دارم ، خانواده خودمم خیلی باعث آزارن ۵ ساله ازدواج کردم و از تهران اومدم یه شهر دیگه و با هیچکس رفت آمدیم نداریم کل روز تو خونه تنهام و جایی نمیرم ، زیاد تنهام ، زیاد عصبی میشم ، زیاد استرس دارم این اواخرم که بدنم اینجوری میلرزه دکر زیاد رفتم به نتیجه ای نرسیدم رفتم پیش یه دعا نویس گفت دعا داری کار مادرشوهرته باطل کرد یعنی قبلا هم یه چندبار رفته بودم پیشش هی مادرشوهرم مینوشت هی من باطل میکردم این سری گفتم یه کاری کن که دیگه کسی نتونه جادوم کنه گفت یک و نیم میلیون میگیرم هفت حصار میکنم منم دادم😑(میدونم نادونی کردم) ، چندماه باید میرفتم که این کار انجام میشد بعد از اینکه ۳ بار رفتم گفتم دیگه نمیخوام باطلش کن ترسیده بودم اونم گفت نه دیگه نمیشه و از من اصرار که گفت باید دو برابر اون پولی رو که دادی بدی باطل کنم الآن منم اون پول رو ندارم بدم هیچ میترسمم حالا که اینکارو کرده منم ادامشو نرم جنا یه بلایی سرم بیارن یا دیوونه شم خدایی نکرده ، یا اصلا باطلشم کنم بخوان اذیتم کنن اومدم به شوهرمم گفتم اینکارو کردم از دستم ناراحت شد ، خیلی میترسم میشه یکی کمکم کنه در مورد این دعانویسی و در مورد اینکه چرا تو این سن لرز دارم و آیا خوب میشم

تازه دیدم دیگه مادرشوهرم دست بردار نیست رفتم بغلش کردم و تو بغلش گریه کردم جلو شوهرم که شاید دیگه دست از سرم برداره ولی مثل میخ وایستاد منو نگاه کرد نمیدونم اون چه پدر کشتگی با من داره بخدا دیگه خسته شدم جایی هم برای درد دل ندارم😭😭😭گناه دارن بچه هام آخه حداقل دلش واسه پسرش و نوه هاش نمیسوزه این چه جونوریه آخه😔

خدای من باورم نمیشه...چطور به دعا نویس اعتماد میکنی باباااااااا این حرفا مال زمان جهالت بوده‌...الان که علم پیشرفت کرده هنوز هم به این خرافات اعتقاد دارید!

بجای اینکه بری پیش دعا نویس چرت و پرت تحویلت بده و ترس از جن داری نماز بخون ، قران بخون ، ارتباطت معنویت رو قوی کن.

تا خدا هست پریشان نشود خاطرِ من :)

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

خدای من باورم نمیشه...چطور به دعا نویس اعتماد میکنی باباااااااا این حرفا مال زمان جهالت بوده‌...الان ...

خودمم نمیدونم واسه چی اینکارو کردم و این خرافاتو باور کردم😔

خودمم نمیدونم واسه چی اینکارو کردم و این خرافاتو باور کردم😔

حالا کاریه که شده ، دیگه سمتش نرو.

عمه ی من هم رفت پیش یکی ۱ میلیون گرفت که پسرش خوب بشه نتیجه هم‌ نگرفت...اینا فقط به فکر کاسبی هستن همین.

مشکلات شما قابل حل هستن فقط نیاز به همکاری همسرت هست...برین روانشناس برای زوج درمانی

حالا کاریه که شده ، دیگه سمتش نرو. عمه ی من هم رفت پیش یکی ۱ میلیون گرفت که پسرش خوب بشه نتیجه هم‌ ...

الآن میدونی ترسم از چیه دوست عزیز ، ترسم از اینه که لرز سرو دست و فکم خوب نشه دلیلشم نمیدونم چیه دکترم زیاد رفتم همشون گفتن از اعصاب و استرسه داروی اعصاب و استرس ام خوردم خوب نشدم الان نمیدونم چیکارکنم خوب بشم واقعا خیلی میترسم دیگه هیچوقت خوب نشه بدتر هم بشه😔😢

الآن میدونی ترسم از چیه دوست عزیز ، ترسم از اینه که لرز سرو دست و فکم خوب نشه دلیلشم نمیدونم چیه دکت ...

چند روز بری مسافرت دور بشی از زندگی..همه ی اینا فشار خستگی...شما خودت رو تو زندگی متاهلی فراموش کردی..