2777
2789
عنوان

خیاط های ماهر تشریف بیارید

79 بازدید | 10 پست

هزینه پارچه و دوخت این مانتو چقدر در میاد میخوام خوشکل و ایستا باشه پارچش و با یکی دوبار شستن شبیه کهنه نشه سایز هم فری در  نظر بگیرید برای ۲۰ سال زیادی سنگینه ؟ به تپلا میاد؟

🌈خود را ضعیف و کم ندان تنها در این عالم ندان ، تو شاهکار خالقی تحقیر را باور نکن ، خالق تو را شاد افرید ازاد ازاد افرید ، پرواز کن تا ارزو زنجیر را باور نکن ، ما از خودی زخم میخوریم بند نفس یک تارموست ، تو از جنس ما نیستی یک شب به فقرم سر بزن ، مظلوم گر گشنه بوَد تیری خورد بر قلب من .👼

بستگی داره چه جنس پارچه ای بگیری. اگه پارچه خوب بگیری متری ۲۵۰ الی ۳۰۰. برا این مانتو هم ۲ الی ۲/۵ متر پارچه لازمه. دستمزد دوختم به خیاطش بستگی داره

ما نسل بدبختی هستیم.دستمان به مقصر اصلی نمیرسد،از همدیگر انتقام میگیرم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برو تو پیچ خود قیچی شاید داشته باشه یا شارژ کنه سایتم داره

قیچی؟؟؟!

🌈خود را ضعیف و کم ندان تنها در این عالم ندان ، تو شاهکار خالقی تحقیر را باور نکن ، خالق تو را شاد افرید ازاد ازاد افرید ، پرواز کن تا ارزو زنجیر را باور نکن ، ما از خودی زخم میخوریم بند نفس یک تارموست ، تو از جنس ما نیستی یک شب به فقرم سر بزن ، مظلوم گر گشنه بوَد تیری خورد بر قلب من .👼
آره اسم پیجه این مدل مانتو ک گذاشتی  بزن تو گوگل سایت قیچی

مرسی خرید کردی تا حالا ازش

بله چند باری 

لباساش خیلی قشنگه فقط ادم نمیمونه پارچه هاشون مقل خود عکس خوشکل هست لا کیفیت هست یا نه

لباساش خیلی قشنگه فقط ادم نمیمونه پارچه هاشون مقل خود عکس خوشکل هست لا کیفیت هست یا نه

چند سال پیش پالتو مانتو گرفتم راضی بودم نسبت ب قیمتاش 

الانم بازم بد نیست خب آخه پارچه گرون شده بیرون گرونتره 

سایزاشو فقط باید اندازه جدول داره