هزینه پارچه و دوخت این مانتو چقدر در میاد میخوام خوشکل و ایستا باشه پارچش و با یکی دوبار شستن شبیه کهنه نشه سایز هم فری در نظر بگیرید برای ۲۰ سال زیادی سنگینه ؟ به تپلا میاد؟
🌈خود را ضعیف و کم ندان تنها در این عالم ندان ، تو شاهکار خالقی تحقیر را باور نکن ، خالق تو را شاد افرید ازاد ازاد افرید ، پرواز کن تا ارزو زنجیر را باور نکن ، ما از خودی زخم میخوریم بند نفس یک تارموست ، تو از جنس ما نیستی یک شب به فقرم سر بزن ، مظلوم گر گشنه بوَد تیری خورد بر قلب من .👼
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
برو تو پیچ خود قیچی شاید داشته باشه یا شارژ کنه سایتم داره
قیچی؟؟؟!
🌈خود را ضعیف و کم ندان تنها در این عالم ندان ، تو شاهکار خالقی تحقیر را باور نکن ، خالق تو را شاد افرید ازاد ازاد افرید ، پرواز کن تا ارزو زنجیر را باور نکن ، ما از خودی زخم میخوریم بند نفس یک تارموست ، تو از جنس ما نیستی یک شب به فقرم سر بزن ، مظلوم گر گشنه بوَد تیری خورد بر قلب من .👼
آره اسم پیجه این مدل مانتو ک گذاشتی بزن تو گوگل سایت قیچی
مرسی خرید کردی تا حالا ازش
لباساش خیلی قشنگه فقط ادم نمیمونه پارچه هاشون مقل خود عکس خوشکل هست لا کیفیت هست یا نه