2777
2789
آفرین بچه باهوشی هستی👍🏻😂 نمیدونم دقیق یادم نیست فکر میکنم یه تاپیکی بود راجب رگ دست پسرا که به ج ...

😎😂اصلااا همچین تاپیکی یادم نیست😐😂

میگم شکست عشقی نخورده بودی بعد بعدش با یکی نبودی که سرکارش بزاری و با همونم کات کرده باشی؟ 

از حال خوبی برخوردارم که به‌ شدت بوی رد دادن میده🖤  خدا تصمیم گرفت منو بکشه برا همین زنده نگه ام داشت! امیدوارم بفهمی چی میگم ولی نفهمی.🙄🕯🫀   https://harfeto.timefriend.net/16412274116285  ‌‌‌‌‌‌‌              نه قضاوت کن، نه قضاوت قضاوت!        حالا زیادم خل نیستم😂 منظورم از این جمله اینه که نه کسی رو قضاوت کن نه خیلی حرف دیگران برات مهم باشه، اونقدر که همش از قضاوت شدن بترسی و مدام بگی قضاوتم نکنید، یا هر چرت و پرتی رو بشنوی و بگی نه من قضاوت نمیکنم، هر چیزی حدی داره🥲                  من میدونم گاهی نباید وقتی دارم به دردودل های کسی گوش میکنم بهش بگم: ۱: من یا خیلیای دیگه از تو بدبخت تریم اینکه چیزی نیست.! چون پیش اومده این حرف رو شنیدم و ناراحت شدم و به این درک رسیدم که شاید یه چیزی برا کسی درد باشه ولی برای کسی دیگه هیچ! و توان و تحمل ادما با هم فرق داره. فکر نمیکردم فقط به مورد ۱ ختم شه ولی متاسفانه چیز دیگه الان تو ذهنم نیست😐💔خلاصه که سعی میکنم حرفتو گوش بدم بدون اینکه ناراحت ترت کنم.   و اینکه اگه تنبلی و بدون برنامه و از خودت شاکی، شاید بتونم کمکت کنم💕   من میدونم اون دنیا خدا هممون رو یه جا نگه میداره میگه خبببب این قسمت مخصوص قضاوت ها توهین ها و تهمت ها و دل شکستن هاییه که تو نی نی سایت داشتین😁😝😂من شوخی گفتم ولی تو عاقل باش و جدی بگیر☺  لطفا با شعار امر به معروف و نهی از منکر، افسار پاره نکنید. خودتونم میدونید شماهاا یه مشت مذهبی نمای عقده اید و مذهبی های واقعی مثل آدم نصیحت میکنن نه مثل شما. آیا میدانید با هر تاپیکی که برا حجاب میزنید هزاران نفر رو به سمت حجاب هدایت میکنید و محجبه میشن؟😅 آخه چقدر شما پاکدامن و مطهر و نجیبید چقدررررر🤣🤣🤣اصلا هم عقده ای نیستید و دعوا دوست ندارید☺😂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عجب🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 ببخشید شاید من بد متوجه شدم حس کردم الانه ک دعوا بندازی🤣🤣🤣🤣🤣

نه عزیزم شما ببخشید مزاح کردم حق با شماست

کلا تو پیام هم لحن‌ مشخص نمیشه ممکنه‌ سوتفاهم پیش‌بیاد❤

کلا به اون دنیا اعتقاد نداری یا فکر میکنی اون دنیا کلا خوبه؟

نمیدونم بعضی وقتا فکر میکنم اگه قراره زندگی ادامه داشته باشه چرا میمیریم بعضی وقتا هم میگم اگه قرار باشه زندگی ای هم باشه جهنمی نیست که بخوایم بسوزیم و عذاب کشیم ( اینطور که از بچگی برامون جا انداختن که اگه اشتباهی مرتکب بشیم قراره تو اتیش بسوزیم و از موهامون مار اویزون بشه و..... خیلی چیزای وحشتناک و مزخرف دیگه) کسی که خلقمون کرده و کلی وقت گذاشته پامون خیلی قشنگ تر از این حرفاست که بخواد تو اتیش و عذاب همه چیو نابود کنه :)

😎😂اصلااا همچین تاپیکی یادم نیست😐😂 میگم شکست عشقی نخورده بودی بعد بعدش با یکی نبودی که سرکارش بز ...

پس شاید اشتباه میگم 

ولی آشناااااایییییی

چرا یمدت چس میکردم و میگفتم شکست عشقی خوردم ولی الان فهمیدم اسکولی بیش نبودم😑😂

ولی بخوام کسی و سرکار بذارم نه همچین چیزی نبوده🙄

عزیزم قبلا توشرایطی بودم که هرکسی که اون مشکل خیییلی سخت که برای من پیش اومد براش پیش میومدشایدمجبوربه خودکشی می شد منم سه سال تمام داشتم فکرمیکردم چجوری تمومم کنم وحتی اقدامم داشتم ولی نشد ولی الان ازون ماجرا دوسال می گذره ببین اصلا باورم نمیشه که من بودم  روزی هزاربارمرگمومیخاستم ورگ دستمو ناقص کردم سرخودکشی ..ینی الان دلم نمیاد  یه امپول بزنم .اینقدرادمابودن الشرایط منوتوبدترشوداشتن و مشکلات نکشتتشون آخرش که میخایم بمیرم بزار هروقت خدا میخاداتفاق بیفته بااین وضع بمیری هم تواون دنیا ناقصی بامشکلات بیشتر به درک ک مشکلات هس به درک که به جایی نرسیدیم مطمعن باش یه روز میرسه که یه ثانیم به حال الانت فکرنمیکنی .حتمادارومصرف کن من یه سال انواع قرصای اعصابومیخوردم  ینی هیچکس وهیچ چیزبه اندازه دارو این مواقع تاثیرگذارنیست شرایطت هرچی که هست بپذیربه ارامش میرسی

درد آنجا که عمیق است به حاشا برسد💔
نمیدونم بعضی وقتا فکر میکنم اگه قراره زندگی ادامه داشته باشه چرا میمیریم بعضی وقتا هم میگم اگه قرار ...

زندگی قراره ادامه داشته باشه برا همین میریم مرحله بعد که همون دنیاس. یکی تو جنینی یکی بچگی یکی جوونی یکی پیری. خدا گفته در دین اجباری نیست کسی بخواد میتونه تغییر دین بده. ولی کسایی که مسلمونن باید به چیزایی که خدا گفته عمل کنن خب. مثلا به نظر تو یکی که به مردم بدی میکنه حقش نیست تاوان بده؟ الکی که کسی رو نمیندازه جهنم. ولی خب خیلیا از دین سوءاستفاده کردن و مذهبی نماهایی که دین رو از چشم انداختن. 

البته من زیاد چیزی نمیدونم این چیزارو باید از کسایی بپرسیم که علمشو دارن. 

از حال خوبی برخوردارم که به‌ شدت بوی رد دادن میده🖤  خدا تصمیم گرفت منو بکشه برا همین زنده نگه ام داشت! امیدوارم بفهمی چی میگم ولی نفهمی.🙄🕯🫀   https://harfeto.timefriend.net/16412274116285  ‌‌‌‌‌‌‌              نه قضاوت کن، نه قضاوت قضاوت!        حالا زیادم خل نیستم😂 منظورم از این جمله اینه که نه کسی رو قضاوت کن نه خیلی حرف دیگران برات مهم باشه، اونقدر که همش از قضاوت شدن بترسی و مدام بگی قضاوتم نکنید، یا هر چرت و پرتی رو بشنوی و بگی نه من قضاوت نمیکنم، هر چیزی حدی داره🥲                  من میدونم گاهی نباید وقتی دارم به دردودل های کسی گوش میکنم بهش بگم: ۱: من یا خیلیای دیگه از تو بدبخت تریم اینکه چیزی نیست.! چون پیش اومده این حرف رو شنیدم و ناراحت شدم و به این درک رسیدم که شاید یه چیزی برا کسی درد باشه ولی برای کسی دیگه هیچ! و توان و تحمل ادما با هم فرق داره. فکر نمیکردم فقط به مورد ۱ ختم شه ولی متاسفانه چیز دیگه الان تو ذهنم نیست😐💔خلاصه که سعی میکنم حرفتو گوش بدم بدون اینکه ناراحت ترت کنم.   و اینکه اگه تنبلی و بدون برنامه و از خودت شاکی، شاید بتونم کمکت کنم💕   من میدونم اون دنیا خدا هممون رو یه جا نگه میداره میگه خبببب این قسمت مخصوص قضاوت ها توهین ها و تهمت ها و دل شکستن هاییه که تو نی نی سایت داشتین😁😝😂من شوخی گفتم ولی تو عاقل باش و جدی بگیر☺  لطفا با شعار امر به معروف و نهی از منکر، افسار پاره نکنید. خودتونم میدونید شماهاا یه مشت مذهبی نمای عقده اید و مذهبی های واقعی مثل آدم نصیحت میکنن نه مثل شما. آیا میدانید با هر تاپیکی که برا حجاب میزنید هزاران نفر رو به سمت حجاب هدایت میکنید و محجبه میشن؟😅 آخه چقدر شما پاکدامن و مطهر و نجیبید چقدررررر🤣🤣🤣اصلا هم عقده ای نیستید و دعوا دوست ندارید☺😂
زندگی قراره ادامه داشته باشه برا همین میریم مرحله بعد که همون دنیاس. یکی تو جنینی یکی بچگی یکی جوونی ...

چرا تاوان میده ولی تو همین دنیا

بنظرم همه ، چه خوبی چه بدی که کردن نتیجشو تو همین دنیا میبینن و اگه دنیای دیگه ای هم در کار باشه همه پاک میرن به اون دنیا

پس شاید اشتباه میگم  ولی آشناااااایییییی چرا یمدت چس میکردم و میگفتم شکست عشقی خوردم ولی الان ...

اره اها شاید 😐😅پس کی😂

چرا تاوان میده ولی تو همین دنیا بنظرم همه ، چه خوبی چه بدی که کردن نتیجشو تو همین دنیا میبینن و اگه ...

اره خیلیام تو همین دنیا تاوان میدن. ولی بعضیا نه 

اگه اینطور بود که همه پاک برن که خدا تو قرانی جایی بهمون میگفت😅البته گفته شده که شب و روز جمعه و فکر کنم بعد از چند هزار سال بعضیا از جهنم خلاص میشن😐😂

اره خیلیام تو همین دنیا تاوان میدن. ولی بعضیا نه  اگه اینطور بود که همه پاک برن که خدا تو قران ...

خلاصه ما هم تو این جهنم گیر افتادیم هم بعد مرگمونم معلوم نیست چه سرنوشتی خواهیم داشت...👩🏻‍🦯