زندگی و جوونی میخوام چیکار وقتی هیچ هدفی هیچ انگیزه ای هیچ دلخوشی هیچ امیدی ندارم مثل یه مرده ی متح ...
🥺💔اجی من رفتم تاپیکت رو خوندم تو هم مثه منی 😢منم بابام پولداره اما خبب پول واسم مهم نیست و ۸ ساله عاشق یکیم و حاضرم براش بمیرم اما بخاطر آبرو بابام نمیتونم بهش بگم چون خانواده های دوتامون نسبتا مذهبی هستن و خودش هم از دخترایی که زود تر از پسر پا پیش میزارن خوشش نمیاد 😕و خودش هم مث اینکه دوست داره با خانواده ما وصلت کنه اما مامانش مخالفه و دوست داره از خواهر زاده های خودش بگیره براش😔حالا تو باز آجیته میشه باهاش کنار اومد شاید یه روز کوتاه بیاد اما اون جای مادرمو داره و اصلا نمیشه نظرش رو عوض کرد
دیر فهمیدیم پس دیوار بالا رفته بود با همان خشت نخستین تا ثریا رفته بود
فدام بشی قانون مند فروش سیانور جرمه توام تبلیغ کردی آدرس دادی خوبه پستت هست که به استارتر آدرس دادی ...
ایدی مشاور داد بهش نه چیز دیگه یکم بخودت مسلسل باش
ازاد شو از بند خویش زنجیر را باور نکن💚 اکنون زمان زندگیست تاخیر را باور نکن 💚حرف از هیاهو کم بزن از اشتی ها دم بزن 💚از دشمنی پرهیز کن شمشیر را باور نکن 💚خود را ضعیف و کم ندان تنها در این عالم ندان💚 تو شاهکار خالقی تحقیر را باور نکن💚 بر روی بوم زندگی هر چیز میخواهی بکش💚 زیبا و زشتش پای تو تحقیر را باور نکن💚 تصویر اگر زیبا نبود نقاش خوبی نیستی💚 از نو دوباره رسم کن تصویر را باور نکن 💚خالق تو را شاد افرید ازاد ازاد افرید💚پرواز کن تا ارزو زنجیر را باور نکن 💚از گرگ بودن دم نزن انسانمگاهی ارزوست 💚ما از خودی زخم میخوریم بند نفس یک تارموست💚 تو از جنس ما نیستی یک شب به فقرم سر بزن 💚مظلوم گر گشنه بود تیری خورد بر قلب من 💚
من عموم قرص برنج خورد یه شب زنده بود مرد بعد مرگش زن تازه عروسش ازدواج کرد هر کی زندگی خودشو کرد سال به سال سرخاکش نمیرن فقط جووونی خودش نابود شد و مادرش پیر و شکسته مادرش هر روز گریه میکنه هر روز میزنه تو سر خودش هر روز چشم انتظار یبار دیگه از در بیاد باهاش شوخی کنه
قربونمبری الهی تو یه ادعا کردی ثابت کن من کجا آدرس فروش سیانور دادم 😁 همیشه انقدر راحت تهمت میزنی ...
وا خب درست بنویس مشاوره 🤭ببخشید معذرت 💚😂
زکات عقل تحمل نادانان است... .چقدر سخت و طاقت فرساست که خلقی از زبانت در امان نباشند چقدر کاربر ترسناک تو این سایت هست که فقط باید ازشون دور شد و فرار کرد و چقدر باید تاسف خورد که معنی و مفهموم خیلی از کلمات رو بلد نیستن و مدعی هم هستن پناه میبرم به خدا از هتاک و فحاش افسار گسیخته من سلیطه بازی بلد نیستم... ..ادب از که آموختی؟! از کاربرهای هميشه در صحنهٔ نینی سایت!!!!کاش یاد بگیریم نظر با عقیده متفاوت هست لطفا عقاید خودتون رو در قالب نظر به دیگران تحمیل نکنید بله با شما هستم کاربر همه چیز دان که تمام کتاب های دنیا با عنوان های مختلف رو مطالعه کردی اما هنوز اندر خم فهم تفاوت نظر با عقیده هستی
ایدی مشاور داد بهش نه چیز دیگه یکم بخودت مسلسل باش
مسلسلم
زکات عقل تحمل نادانان است... .چقدر سخت و طاقت فرساست که خلقی از زبانت در امان نباشند چقدر کاربر ترسناک تو این سایت هست که فقط باید ازشون دور شد و فرار کرد و چقدر باید تاسف خورد که معنی و مفهموم خیلی از کلمات رو بلد نیستن و مدعی هم هستن پناه میبرم به خدا از هتاک و فحاش افسار گسیخته من سلیطه بازی بلد نیستم... ..ادب از که آموختی؟! از کاربرهای هميشه در صحنهٔ نینی سایت!!!!کاش یاد بگیریم نظر با عقیده متفاوت هست لطفا عقاید خودتون رو در قالب نظر به دیگران تحمیل نکنید بله با شما هستم کاربر همه چیز دان که تمام کتاب های دنیا با عنوان های مختلف رو مطالعه کردی اما هنوز اندر خم فهم تفاوت نظر با عقیده هستی