2777
2789

عزیزم میخوای خودتو بکشی؟من نمیگم نکش چرا؟چون خودم هم روزای سختی رو تجربه کردم و قصد انجامش رو داشتم از قرص برنج گفته تا همین سیانور ولی می‌دونی اون روزای من گذشت درسته الان خیلی زندگیم اوکی و خفن نیست و هنوز دارم سختی میکشم ولی به هرحال اونروزا گذشت و خداروشکر که خانوادمو نسبت به خودم بدبین نکردم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دختر خوب حیف نیست زندگی رو الکی الکی از دست بدی خوب حداقل تا آخر بازی کن شاید تو برنده ی این بازی بودی بخدا شعار نمیدم اکثر جون های هم سن شما نه الان از همیشه درگیر هزار و یک مشکل بودن و هستن ولی بالاخره هر کسی توی سرنوشتش یه جایی خدا براش خوبی گذاشته که صبر داشته باشی بهش میرسی 

بیست سال بعد، بابت کارهایی که نکرده ای بیشتر افسوس می خوری تا بابت کارهایی که کرده ای!
عزیزم میخوای خودتو بکشی؟من نمیگم نکش چرا؟چون خودم هم روزای سختی رو تجربه کردم و قصد انجامش رو داشتم ...

آخه من می‌خوام تموم شه زندگیم کلا حوصله نفس کشیدنو ندارم بدم میاد از همه چیز و همه کس

الهی اعطنی الفضل😭🤲🏻

توروقران اگه میدونین بگین فقط

دختر اینکارو نکن اصلش اصن گیر نمیاد ی چیزی میدن بهت ناقص و زمین گیر میشی کلیه و کبدت داغون میشه اونوقت روزی هزار بار ارزو میکنی برگردی ب امروز ک سالم بودی 

💐🌻🌼🌺🌹🌷⚘🌸
دختر خوب حیف نیست زندگی رو الکی الکی از دست بدی خوب حداقل تا آخر بازی کن شاید تو برنده ی این بازی بو ...

نمیتونم چقدر تا کی صبر کنم بدم میاد از زندگیم بخدا دیگه خستم فقط دلم مرگ میخواد اصلا نمیخوام هیچی درست بشه

الهی اعطنی الفضل😭🤲🏻

کجا داره 

روحه من چند وقتیه مرده..💔                                     دختر آرمی :)💜، در حال خوندن زبان کره ای✨🇰🇷 وکیل آینده⚖️، کیدرامری که عاشق گل شیطان و زیبایی حقیقیه 🌈اولین باری که دیدمت فک نمیکردم قراره اینجوری دوست داشته باشم اما تو منو رها کردی تو اوج دلتنگی تو اوج دوس داشتن شاید ندونی ولی تو همیشه جزو بهترین های قلبم بودی و هیشکی هیچ جوره نتونست جاتو بگیره با تموم بدیات بازم من پشت تو بودم اما تو اینو ندیدی نفهمیدی رفتی و با سیلی از خاطرات تنهام گذاشتی و دوباره برگشتی؟ برگشتی که چیو درست کنی؟! برگشتی که دوباره یادم بیاد چی به سر قلبم اومد قلبمو انگار یه چند صد نفری با هم زیر دست و پا لهش کردن اینجوری نبودا قلبم.. تو اینجوریش کردی تویی که گفتی هیچ وقت منو رها نمیکنی غمش خیلی زیاده ها ولی تو نمیفهمی :) قلب من تازه داشت حس عاشق شدن تجربه میکرد تازه داشت میفهمید عشق یعنی چی ولی تو خرابش کردی هیچ وقت تو هیچ زمانی یادم نمیره کاری که تو با من کردی کافر با من نکرد میدونم زمانی میرسه که توام مثل من این حس و حال بهت دست میده اما دیگ خیلی دیره اون روز دیگ من نیستم و میتونی با خیال راحت بری دریغ از اینکه چقد دوست داشتم و تو هیچ وقت اینو نفهمیدی و اما من موندم و افکار بی پایان فهمیده نشده و یه افسردگی و حس اضافی بودن و پوچی که تو دادی بهم..❤‍🩹🙂 
بیخیال اجی دیگه همه چی واسم تموم شده 

چون بهش نرسیدی؟ 

از حال خوبی برخوردارم که به‌ شدت بوی رد دادن میده🖤  خدا تصمیم گرفت منو بکشه برا همین زنده نگه ام داشت! امیدوارم بفهمی چی میگم ولی نفهمی.🙄🕯🫀   https://harfeto.timefriend.net/16412274116285  ‌‌‌‌‌‌‌              نه قضاوت کن، نه قضاوت قضاوت!        حالا زیادم خل نیستم😂 منظورم از این جمله اینه که نه کسی رو قضاوت کن نه خیلی حرف دیگران برات مهم باشه، اونقدر که همش از قضاوت شدن بترسی و مدام بگی قضاوتم نکنید، یا هر چرت و پرتی رو بشنوی و بگی نه من قضاوت نمیکنم، هر چیزی حدی داره🥲                  من میدونم گاهی نباید وقتی دارم به دردودل های کسی گوش میکنم بهش بگم: ۱: من یا خیلیای دیگه از تو بدبخت تریم اینکه چیزی نیست.! چون پیش اومده این حرف رو شنیدم و ناراحت شدم و به این درک رسیدم که شاید یه چیزی برا کسی درد باشه ولی برای کسی دیگه هیچ! و توان و تحمل ادما با هم فرق داره. فکر نمیکردم فقط به مورد ۱ ختم شه ولی متاسفانه چیز دیگه الان تو ذهنم نیست😐💔خلاصه که سعی میکنم حرفتو گوش بدم بدون اینکه ناراحت ترت کنم.   و اینکه اگه تنبلی و بدون برنامه و از خودت شاکی، شاید بتونم کمکت کنم💕   من میدونم اون دنیا خدا هممون رو یه جا نگه میداره میگه خبببب این قسمت مخصوص قضاوت ها توهین ها و تهمت ها و دل شکستن هاییه که تو نی نی سایت داشتین😁😝😂من شوخی گفتم ولی تو عاقل باش و جدی بگیر☺  لطفا با شعار امر به معروف و نهی از منکر، افسار پاره نکنید. خودتونم میدونید شماهاا یه مشت مذهبی نمای عقده اید و مذهبی های واقعی مثل آدم نصیحت میکنن نه مثل شما. آیا میدانید با هر تاپیکی که برا حجاب میزنید هزاران نفر رو به سمت حجاب هدایت میکنید و محجبه میشن؟😅 آخه چقدر شما پاکدامن و مطهر و نجیبید چقدررررر🤣🤣🤣اصلا هم عقده ای نیستید و دعوا دوست ندارید☺😂
میخواد نذری بده😶😂♥️

خدا نکشدت😂😂

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮
اونحوری هم بشم باز دوس دارم

😑الان اینجوری میگی خدایی نکرده سرت بیاد روزی هزار بار میگی غلط کردم.

یکی از خانمای سایت گفت یکی از اشناهاشون قرص برنج برا خودکشی خورده خلاصه نمیدونم قرصه چی بوده ک نکشتتش ولی گفت بیچاره افتاده رو ویلچر ن میتونه حرف بزنه ن دست و پاشو تکون بده. اینجوری از صد بار مردن بدتره

💐🌻🌼🌺🌹🌷⚘🌸