2777
2789
همین مشکلو رفیقم داشت من واسطه شدم گفتم رفیقم دوستت داره و گفتم یا بیا جلو یا تمومش کن پسره اومد جلو ...

بنظرت اگ زنگ نزد خودم زنگ بزنم بش بگم یا درست زنگ بزن یا تمومش کن این رابطه نصفه نیمه رو

اخه همیشه بمن میگه توبیمعرفتی الان میخام بگم خودشه

ببین گلم اینو از تجربه شخصیم میگم و به کرات تو دوستان و اطرافیانم دیدم.

هیچ پسری وقتی رابطه رو نمی‌خواد ادامه بده،به وضوح نمیگه برو نمیخوامت.

به جاش رفتاراش عوض میشه یعنی دیگه نمیخوام ادامه بدم.

اینوسط هربار که تو بگی چرا اینطوری شدی اگه نمیخوای ادامه بدی بگو،اونم در جوابت میگه نه عزیزم من تغییر نکردم فقط مشغله های کاری و فکری و اینا زیاد شده،یا یه بهانه های این مدلی میاره.

و هربار تو به امید بهتر شدن اوضاع خودتو گول میزنی و ادامه میدی و هرچی بیشتر بی توجهی میبینی بیشتر غروزت می‌شکنه.

آخرشم با کلی گریه و اشک و آه جدا میشین و ازت هیچی نمی مونه.

این یه قانون بی چون و چراس.اگه بخوادت دنبالت میاد و لازم نیس باهاش اتمام حجت کنی چون پسرا از چیزی که بخوان راحت دست نمی‌کشن.

امیدوارم به توصیه من عمل کنی و قبل از فروپاشی شخصیت و غرورت بزاری بری.

اینجا برای از تو نوشتن هوا کم است🤍دنیا برای از تو نوشتن مرا کم است🤍اکسیر من نه اینکه مرا شعر تازه نیست🤍من از تو می‌نویسم و این کیمیا کم است🤍🕊️😔🖤 پیروزجان فراموش نمی‌کنیم که در اوج روزهای تلخ و سخت،امید و شادی را برای ما به ارمغان آوردی...آرام بخواب پسر ایران😔🖤 آدما چیزی رو از تو باور میکنن که خودت در مورد خودت باور کردی پس تا میتونی خودتو قبول داشته باش و باورش کن💪🏻

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ببین گلم اینو از تجربه شخصیم میگم و به کرات تو دوستان و اطرافیانم دیدم. هیچ پسری وقتی رابطه رو نمی‌ ...

مرسی عزیزدلم ولی من نمیخام بش بگم ک ادامه بده بامن میخام بگم اگه اینه اوضاع اگ دیگ بت زنگ نزدم بدون و کات کنم

ببین گلم اینو از تجربه شخصیم میگم و به کرات تو دوستان و اطرافیانم دیدم. هیچ پسری وقتی رابطه رو نمی‌ ...

نمیدونی چقدرحرصم گرفته باید یچیزی بگم فقط جملاتم و نمیدونم چی بگم

نمیدونی چقدرحرصم گرفته باید یچیزی بگم فقط جملاتم و نمیدونم چی بگم

بنویس ببین من ترجیح میدم ازین رابطه برم بیرون چون حالم با این وضعیت خوش نیست.و برام مهم نیست که بهم انگ بی معرفتی بزنی مهم اینه که خودم میدونم بی معرفت نبودم و واسه نگه داشتن رابطه تلاشمو کردم و جواب نداده.

الآنم بیشتر ازین بخوام ادامه بدم به شخصیت و غرور خودم توهین کردم.

خدانگهدار 

و واقعا هم دیگه سراغش نرو چون می‌خنده بهت میگه من از غرورت برات مهم تر بودم که زیرپلاس گذاشتی و دوباره اومدی سراغم.

اینجا برای از تو نوشتن هوا کم است🤍دنیا برای از تو نوشتن مرا کم است🤍اکسیر من نه اینکه مرا شعر تازه نیست🤍من از تو می‌نویسم و این کیمیا کم است🤍🕊️😔🖤 پیروزجان فراموش نمی‌کنیم که در اوج روزهای تلخ و سخت،امید و شادی را برای ما به ارمغان آوردی...آرام بخواب پسر ایران😔🖤 آدما چیزی رو از تو باور میکنن که خودت در مورد خودت باور کردی پس تا میتونی خودتو قبول داشته باش و باورش کن💪🏻
بنظرت اگ زنگ نزد خودم زنگ بزنم بش بگم یا درست زنگ بزن یا تمومش کن این رابطه نصفه نیمه رو

بستگی به فن بیانتم داره منم همیشه همینو به رفیقم میگفتم اما وقتی دوستم میرفت به پسره میگفت پسره مسخرش میکرد و جدی نمیگرفت حرفشو چون طرز بیانه دوستم درست نبوده اما من پنج دقیقه با پسره حرف زدم فرداش مادرشو فرستاد خونه دوستم

وزن شروع : ۸۱/۵۰۰. وزن الان : ۶۹/۹۰۰. وزن هدف : ۵۵ 

بنویس ببین من ترجیح میدم ازین رابطه برم بیرون چون حالم با این وضعیت خوش نیست.و برام مهم نیست که بهم ...

اره بخدا میخام بگم که تو دلم نمونه ک دق میکنم زورم میاد خیلی تلفنیم بش میگم چون پیامو ممکنه بگه اره ندیدم

بنویس ببین من ترجیح میدم ازین رابطه برم بیرون چون حالم با این وضعیت خوش نیست.و برام مهم نیست که بهم ...

زیر پا نه زیر پلاس🫤😂

بستگی به فن بیانتم داره منم همیشه همینو به رفیقم میگفتم اما وقتی دوستم میرفت به پسره میگفت پسره مسخر ...

میگم تصمیم گرفتم دیگ تماس نگیرم چون نمیتونم تو رابطه ای باشم که بی توجهی میشه بهم دوستت داشتم ولی ذهنیتمو خراب کردی من نمیتونم تو رابطه با کسی باشم ک بم توجه نکنه

اره بخدا میخام بگم که تو دلم نمونه ک دق میکنم زورم میاد خیلی تلفنیم بش میگم چون پیامو ممکنه بگه اره ...

اگه اینطوری راحت‌تری خب بهش بگو و برو که مدیون دلت نمونی.

فقط مراقب باش با حرفاش گولت نزنه و باز وقتتو یه مدت دیگه نگیره.

بذار بگه مگه تو بیمعرفت میشی ؟ اصلا این حرفای بچگانه چیه میزنه؟😂 ببخشید عزیزم دوست پسرت بچه است&nb ...

نه عزیزم بچه نیست،بیماره و میخواد با حس عذاب وجدان دادن به اسی و اینکه تو بدی،کارای بد خودشو لاپوشونی کنه

نه فقط سوالم اینه ک ایا سبک میشم اگ بخام تکلیفومشخص کنم؟ 

اگه بگی و واقعا بری سبک نمیشی اما اگه باز دلت تنگ شد و رفتی پیام دادی،یا با حرفاش خامت کرد و ادامه دادی،اره سبک میشی بختم می‌خنده تو دلش.

البته من جات باشم یهویی و بی خدافظی ترکش میکنم.چون خودش می‌دونه چیکارکرده که ولش کردی

اگه بگی و واقعا بری سبک نمیشی اما اگه باز دلت تنگ شد و رفتی پیام دادی،یا با حرفاش خامت کرد و ادامه د ...

اخه میدونی خیلی پرو تره ای حرفاس هردفه میگه اره تو زنگ میزدی ببینم مردم یا زنده حالا میخام بگم ببین زدم زنگ ولی میخام مشخص شه تکلیفم تورابطه یا اره یا نه نمیخام چیزی نگم ک بعد چندماه باز یهو بزنگه ذهنم درگیرشه