اینجا برای از تو نوشتن هوا کم است🤍دنیا برای از تو نوشتن مرا کم است🤍اکسیر من نه اینکه مرا شعر تازه نیست🤍من از تو مینویسم و این کیمیا کم است🤍🕊️😔🖤 پیروزجان فراموش نمیکنیم که در اوج روزهای تلخ و سخت،امید و شادی را برای ما به ارمغان آوردی...آرام بخواب پسر ایران😔🖤 آدما چیزی رو از تو باور میکنن که خودت در مورد خودت باور کردی پس تا میتونی خودتو قبول داشته باش و باورش کن💪🏻
آرزو میکنم خدا یکیو نصیبت کنه که اول رفیقت باشه، بعد عشقت! یکی که درکت کنه و بفهمتت، یکی که وقتی بهم ریخته بودی ریشه هاتو به امید گره بزنه و نزاره از هم بپاشی، یکی که دوستت داشته باشه، ۱۰تا اما واقعی! یکی که رفیق لحظه لحظه ی زندگیت باشه، با خنده هات شاد و با گریه هات غمگین، اونیکه وقتی داشته باشیش یعنی ته خوشبختی، اونو برات آرزو میکنم که قسمت قلب مهربونت بشه..!❤️
ی پسری دیروز داشت میگفت اگ ی پسر یا دختر هی بت نمیزنه توم باش مثل خودش رفتارکن میگفت ما ضربه رو دقیقا اونجایی میخوریم ک ب ی ادم اهمیت میدیم پس رها کن اگ خودش بخواد میاد سراغت
همین مشکلو رفیقم داشت من واسطه شدم گفتم رفیقم دوستت داره و گفتم یا بیا جلو یا تمومش کن پسره اومد جلو اینا نامزد شدن بعد غافل به عمل اومد که رفیقم هم زمان هم با نامزدش بوده هم یکی دیگه و پسره همه چیو بهم زد و رفت ینی شانس اوردم اینا فقط نامزد بودن وگرنه ادم بده داستان من میشدم
وزن شروع : ۸۱/۵۰۰. وزن الان : ۶۹/۹۰۰. وزن هدف : ۵۵