2777
2789

هیچی.فقط باید رفت

اینجا برای از تو نوشتن هوا کم است🤍دنیا برای از تو نوشتن مرا کم است🤍اکسیر من نه اینکه مرا شعر تازه نیست🤍من از تو می‌نویسم و این کیمیا کم است🤍🕊️😔🖤 پیروزجان فراموش نمی‌کنیم که در اوج روزهای تلخ و سخت،امید و شادی را برای ما به ارمغان آوردی...آرام بخواب پسر ایران😔🖤 آدما چیزی رو از تو باور میکنن که خودت در مورد خودت باور کردی پس تا میتونی خودتو قبول داشته باش و باورش کن💪🏻

اتمام حجت برای چی ؟

آرزو میکنم خدا یکیو نصیبت کنه که اول رفیقت باشه، بعد عشقت! یکی که درکت کنه و بفهمتت، یکی که وقتی بهم ریخته بودی ریشه هاتو به امید گره بزنه و نزاره از هم بپاشی، یکی که دوستت داشته باشه، ۱۰تا اما واقعی! یکی که رفیق لحظه لحظه ی زندگیت باشه، با خنده هات شاد و با گریه هات غمگین، اونیکه وقتی داشته باشیش یعنی ته خوشبختی، اونو برات آرزو میکنم که قسمت قلب مهربونت بشه..!❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ی پسری دیروز داشت میگفت اگ ی پسر یا دختر هی بت نمیزنه توم باش مثل خودش رفتارکن میگفت ما ضربه رو دقیقا اونجایی میخوریم ک ب ی ادم اهمیت میدیم پس رها کن اگ خودش بخواد میاد سراغت

که اگ تموم شد هی بمن نگه بیمعرفت

خ بهش پیم بده

دربیشترمواقع ارام نیستم،تنهادرابزاراحساساتم مشکل دارم،آنهاباتمام جسارتشان آزارم میدهندبااینکه میدانند درون من بیش ازتمام ادمااستعدادمردن دارد.
نه اخه همش بمن میگه بی معرفتی حالا میخام بگم اگ ایطور میخایی پیش بری که بدونم

بذار بگه مگه تو بیمعرفت میشی ؟ اصلا این حرفای بچگانه چیه میزنه؟😂

ببخشید عزیزم دوست پسرت بچه است 

ی پسری دیروز داشت میگفت اگ ی پسر یا دختر هی بت نمیزنه توم باش مثل خودش رفتارکن میگفت ما ضربه رو دقیق ...

بحث رها کردن یا نکردن نیس میخام بگم یا درست شو یا تمامش کن دارم خفه میشم از دست رفتارش

میخام بگم یا خوب شو یا تمومش کن

همین مشکلو رفیقم داشت من واسطه شدم گفتم رفیقم دوستت داره و گفتم یا بیا جلو یا تمومش کن پسره اومد جلو اینا نامزد شدن بعد غافل به عمل اومد که رفیقم هم زمان هم با نامزدش بوده هم یکی دیگه و پسره همه چیو بهم زد و رفت ینی شانس اوردم اینا فقط نامزد بودن وگرنه ادم بده داستان من میشدم

وزن شروع : ۸۱/۵۰۰. وزن الان : ۶۹/۹۰۰. وزن هدف : ۵۵