2777
2789
عنوان

بیائییییییید💃

174 بازدید | 26 پست

کسی هست ک با خانواده شوهر مشکل نداشته باشه و همه چی اوکی باشه؟

اخه مگه میشه همه مادرشوهرا بد باشن😐

خب چرا یکم نمیبینم یکی تعریف کنه بگه اخ قربونش برم و..🤪

واقعا چراااا

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

اون مادرشوهر هایی هم که خوبن عروس عفریته گیرشون میاد به این میگن تفاهم

وزن هدف 70 کیلو تاپایان این تیکر خدایا خودت کمکم کن اراده داشته باشم و انگیزه.وزن اولیه ۱۰۸.بعد ۱۰۴.ودربزج ۹ سال ۱۴۰۰شدم ۹۸در تلاش اومدن وزنم به ۹۰کیلو/از ۴مهر ۱۴۰۱رژیم رو شروع کردم/از وزن ۱۰۴ونیم درتاریخ ۱۳ابان رسیدم به۹۷ونیم✅...۲۲ابان وزن ۹۶✅8اذر95و800

مادرشوهر من خیلی مهربونععععع هر سری ک میرم خونشون برام یع چی خریدع همیشه هم ازم تعریف میکنه بوسم میکنه بغلم میکنه منم هرچی برای خودم بخرم برای اونم میخرم😌♥️

خیلی مهربونع بچع ها🥺

قضاوت ممنوع!!🗣 ما اومدیم دنیارو عوض کنیم ولی دنیا مارو  عوض کرد:) اگ مخالف نظر منی ریپ نزن گلم جواب نمیدم رید.ه میشه بهت🙄🤙🏻(🥂)اگ دیدی بهت درخواست دوستی دادم و تو یه تاپیکی باهات خوش رفتاری کردم مطمعن باش یا خواهرشوهرتم یا مادرشوهرت😑🥱

اصولا مادرشوهرای قدیمی یا سن بالا مشکل دارن من هرچی تو فامیل دیدم عروسا و مادرشوهرا انقد باهم ختبن مثل دخترو مادر البته به رفتار هردو مربوطه وقتی عروس رفتارش درست باشه و احترام بگیره مادرشوهر دوبرابرشو میده

💎دُخــتـــَر ڪُـــــورد💎

مادر شوهر من خیلی عالیه کوچکترین دخالتی طعنه ایی چیزی نمیزنه فقط فرق میزاره بین ما و بردار شوهر بزرگم همین 

و تا پارسال خیلی خوب بود رابطه مون بخاطر یه مسیله ایی من ازش کینه به دل دارم 

یا ضامن آهو ضامن ما هم باش 💜

یه کاربری رو اینجا دیدم اتفاقا قربون صدقه مادرشوهرش میرفت. 😁

تا توانی دلی بدست آور ....دل شکستن هنر نمیباشد.... ★★★ کابرای دعوایی عزیز رو من ریپلای نکنین حوصلتون رو ندارم.😁 

من واقعا خانواده شوهرم خوبن،،البته خوبی از خودمه🤪🤪

ولی واقعا جلو روم ک خوبن  ،،مادر شوهرمم خیلی خوبه خیلی هوامونو داره

دلیلی ندیدم اینجا بگم😊

یابن الحسن روحی فداک❤متی ترانا و نراک🥺خدایا از هر چ خطا رفت هزار استغفار🥹😔🤲

اره مثلا من 😇😎نه کاری به کارم دادن نه دخالت میکنن نه بدی میکنن 

واینم بگما مجرد بودنمم بی تاثیرنیست دراین مورد

من🎵🎻واسه یکی میمیرم 🙊که واسه ی من تب🥵 ❤️‍🔥کنه،یکی که بمونه توبارون ☔️و برام صبر👀کنه،یکی که بیادش این حاله رو مرتب🤌 کنه،من واسه یکی میمیرم 🙈که منو قشنگ درک🤝 کنه،یکی که بمونه پام بقیه رو زود ترک🙋‍♂️ کنه،یکی که بزنه اسممو روتنش😍 حک🖇 کنه😍🎸