2821
2789
عنوان

بیائییییییید💃

174 بازدید | 26 پست

کسی هست ک با خانواده شوهر مشکل نداشته باشه و همه چی اوکی باشه؟

اخه مگه میشه همه مادرشوهرا بد باشن😐

خب چرا یکم نمیبینم یکی تعریف کنه بگه اخ قربونش برم و..🤪

واقعا چراااا

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اون مادرشوهر هایی هم که خوبن عروس عفریته گیرشون میاد به این میگن تفاهم

وزن هدف 70 کیلو تاپایان این تیکر خدایا خودت کمکم کن اراده داشته باشم و انگیزه.وزن اولیه ۱۰۸.بعد ۱۰۴.ودربزج ۹ سال ۱۴۰۰شدم ۹۸در تلاش اومدن وزنم به ۹۰کیلو/از ۴مهر ۱۴۰۱رژیم رو شروع کردم/از وزن ۱۰۴ونیم درتاریخ ۱۳ابان رسیدم به۹۷ونیم✅...۲۲ابان وزن ۹۶✅8اذر95و800

مادرشوهر من خیلی مهربونععععع هر سری ک میرم خونشون برام یع چی خریدع همیشه هم ازم تعریف میکنه بوسم میکنه بغلم میکنه منم هرچی برای خودم بخرم برای اونم میخرم😌♥️

خیلی مهربونع بچع ها🥺

قضاوت ممنوع!!🗣 ما اومدیم دنیارو عوض کنیم ولی دنیا مارو  عوض کرد:) اگ مخالف نظر منی ریپ نزن گلم جواب نمیدم رید.ه میشه بهت🙄🤙🏻(🥂)اگ دیدی بهت درخواست دوستی دادم و تو یه تاپیکی باهات خوش رفتاری کردم مطمعن باش یا خواهرشوهرتم یا مادرشوهرت😑🥱

اصولا مادرشوهرای قدیمی یا سن بالا مشکل دارن من هرچی تو فامیل دیدم عروسا و مادرشوهرا انقد باهم ختبن مثل دخترو مادر البته به رفتار هردو مربوطه وقتی عروس رفتارش درست باشه و احترام بگیره مادرشوهر دوبرابرشو میده

💎دُخــتـــَر ڪُـــــورد💎

مادر شوهر من خیلی عالیه کوچکترین دخالتی طعنه ایی چیزی نمیزنه فقط فرق میزاره بین ما و بردار شوهر بزرگم همین 

و تا پارسال خیلی خوب بود رابطه مون بخاطر یه مسیله ایی من ازش کینه به دل دارم 

یا ضامن آهو ضامن ما هم باش 💜

یه کاربری رو اینجا دیدم اتفاقا قربون صدقه مادرشوهرش میرفت. 😁

تا توانی دلی بدست آور ....دل شکستن هنر نمیباشد.... ★★★ کابرای دعوایی عزیز رو من ریپلای نکنین حوصلتون رو ندارم.😁 

من واقعا خانواده شوهرم خوبن،،البته خوبی از خودمه🤪🤪

ولی واقعا جلو روم ک خوبن  ،،مادر شوهرمم خیلی خوبه خیلی هوامونو داره

دلیلی ندیدم اینجا بگم😊

یابن الحسن روحی فداک❤متی ترانا و نراک🥺خدایا از هر چ خطا رفت هزار استغفار🥹😔🤲

اره مثلا من 😇😎نه کاری به کارم دادن نه دخالت میکنن نه بدی میکنن 

واینم بگما مجرد بودنمم بی تاثیرنیست دراین مورد

من🎵🎻واسه یکی میمیرم 🙊که واسه ی من تب🥵 ❤️‍🔥کنه،یکی که بمونه توبارون ☔️و برام صبر👀کنه،یکی که بیادش این حاله رو مرتب🤌 کنه،من واسه یکی میمیرم 🙈که منو قشنگ درک🤝 کنه،یکی که بمونه پام بقیه رو زود ترک🙋‍♂️ کنه،یکی که بزنه اسممو روتنش😍 حک🖇 کنه😍🎸