2777
2789
عنوان

پیکرتراشی

238 بازدید | 5 پست

دکتر خوب برای پیکرتراشی و ابدومینوپلاستی تو تهران

لیسانس حقوق وکیل پایه یک دادگستری ، فوق لیسانس معماری از دانشگاه هنر تهران ، دانشجوی دکترای روانشناسی بالینی دانشگاه علامه طباطبایی _ متولد تهران _ ساکن شهرک غرب ، برای خودم یک کلینیک پوست و زیبایی و لیزر دارم تو سعادت آباد که خدا رو شکر چرخش می چرخه

اگر دنبال دکتر خوب برای پیکر تراشی و ابدومینوپلاستی هستی من امین بختیاری رو معرفی می کنم. خیلی دکتر باتجربه و متعهدی هست. مامان م نزدیک 6 ماهه پیش ایشون عمل ابدو کرده و خیلی خیلی راضیه. 

بیش از صدها عمل موفق در حوزه عمل های زیبایی صورت و بدن دارن هزینه جراحی هاشون هم مناسب

آدرس : تهران ، سعادت آباد ، سرو غربی ، جنب باشگاه ورزشی دلفین ، پلاک ۹ ، ساختمان عمارت سرو (ساختمان بانک توسعه تعاون) ، طبقه چهارم

شماره تماس : 09054948091
https://jarahezibaei.com/

این پیج اینستاگرامشون

اگر دنبال دکتر خوب برای پیکر تراشی و ابدومینوپلاستی هستی من دکتر سروش کافی بهت معرفی می کنم. خیل ...

مرسی عزیزم

لیسانس حقوق وکیل پایه یک دادگستری ، فوق لیسانس معماری از دانشگاه هنر تهران ، دانشجوی دکترای روانشناسی بالینی دانشگاه علامه طباطبایی _ متولد تهران _ ساکن شهرک غرب ، برای خودم یک کلینیک پوست و زیبایی و لیزر دارم تو سعادت آباد که خدا رو شکر چرخش می چرخه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام من دکتر احمدرضا دیانی بهت معرفی میکنم . ایشون فوق تخصص جراحی پلاستیک هستند و تمام جراحی های زیبایی رو انجام میدن و واقعا در کارشون حرفه ای هستن. آدرس سایت و شماره تماسشونو میزارم حتما بهشون سر بزن.

آدرس: 

تهران، شریعتی، روبروی متروی قلهک، پلاک ۱۴۸۷، ساختمان DORSA HOME، طبقه دوم، واحد 6

شماره تماس: 09122835743