2777
2789
عنوان

مرگ

| مشاهده متن کامل بحث + 496 بازدید | 48 پست
الهی... چرا جداتون کردن؟ البته عشق من آدم بدی هم نیست اما اعتقادش اینه

سر اختلاف خانوادگی لج های احمقانه🥺💔

باهاش راه بیا بعدا پشیمون میشی اگ مطمعنی ادم خوبیه😥

خدایا من منتظر روزیم ک غیر ممکنم ممکن میشه ✨🥺یا امام زمان قول گرفتم برام پدری کنی نا امیدم نکن میدونم واسطم میشی پیش خدا اللهم صل علی محمد وال محمد وعحل فرجهم میشه برام ی صلوات بفرستین🙏💔😭
نمیدونم. یکیو دوس دارم میخوایم ازدواج کنیم. آدم خوبیه اما اعتقاد داره که همه حق هارو بهم بده ولی ۱۴ ...

واسه سکه میخواستی خودتو بکشی :ـ:

بگو بخند زندگی کن    بدون کوچکترین توقعی از دنیا   

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دعا میکنم ب مرگ طبیعی بمیرم ک گناه نکنم🥺💔

خب آخه بمیری که چی بشه ؟ به  اون دنیا اعتقاد داری؟ اونور که گرفتاریاش بیشتره آخه /:

خسته شدم والا...هرکی یه حرفی میزنه الان میدونم آنقدر مهدیه کنم رفیقم برمیگرده میگه ارزش خودتو پایین ...

واسه حرف رفیقت میخواستی خودتو بکشی /:

خب آخه بمیری که چی بشه ؟ به  اون دنیا اعتقاد داری؟ اونور که گرفتاریاش بیشتره آخه /:

اره حداقلش اینه تهمت نمیفهمی قضاوت نمیشی خدا خودش خیلی مهربونه میبخشه🥺

خدایا من منتظر روزیم ک غیر ممکنم ممکن میشه ✨🥺یا امام زمان قول گرفتم برام پدری کنی نا امیدم نکن میدونم واسطم میشی پیش خدا اللهم صل علی محمد وال محمد وعحل فرجهم میشه برام ی صلوات بفرستین🙏💔😭
خسته شدم والا...هرکی یه حرفی میزنه الان میدونم آنقدر مهدیه کنم رفیقم برمیگرده میگه ارزش خودتو پایین ...

نظر خودت مهمه 

من چندین بار اینکارو کردم ولی نشد که نشد🥲

جنگ صلح است..آزادی بردگی‌است..نادانی توانایی‌است کتاب ۱۹۸۴_جورج اورول" مردم ترجیح می‌دهند دروغی را بپذیرند که باور های قبلی آن ها را تایید می‌کند تا واقعیتی که امنیت ذهنی را از آن بگیرد "استیون هاوکینگ" ...خووووووواهششش می‌کنم کتاب قلعه حیوانات رو بخونید باور کنید خیلی کوتاهه فقط بخونیید...
من چندین بار اینکارو کردم ولی نشد که نشد🥲

منم 🤣تو همین دوماه پیش 

حتما خدا نمیخاد بمیریم💔😥

منم 🤣تو همین دوماه پیش  حتما خدا نمیخاد بمیریم💔😥

من آخرین بار ۱۰۰ تا قرص خوردم گازو باز کردم اومدن بردنم بیمارستان😂😂😂

چرا آخه😂

جنگ صلح است..آزادی بردگی‌است..نادانی توانایی‌است کتاب ۱۹۸۴_جورج اورول" مردم ترجیح می‌دهند دروغی را بپذیرند که باور های قبلی آن ها را تایید می‌کند تا واقعیتی که امنیت ذهنی را از آن بگیرد "استیون هاوکینگ" ...خووووووواهششش می‌کنم کتاب قلعه حیوانات رو بخونید باور کنید خیلی کوتاهه فقط بخونیید...
بازم تحقیر بازم اینک ابرومون رف این چکاری بود😑✋

نه بعد خودکشی چی؟برو قسمت مریم قربانی رو ببین تو زندگی پس از زندگی. عزیزم تازه۲۰ سالته اول راهی هییییچی ارزش خودکشی نداره باور کن اگه به خدا توکل کنی درست میکنه همه چیو شک نکن. به مو میرسه اما پاره نمیشه چون خدا هست. کم نیار از الان زندگیتو بکن به خدا توجه کن ببین چجوری میسازه زندگیتو

هُوَ رَبُّ المُستَحيل و أنت تبكى عَلَى المُمكن او خداوند⁩ناممکن‌ هاست ؛در حالی که تو بر ممکن گریه می‌کنی!
من آخرین بار ۱۰۰ تا قرص خوردم گازو باز کردم اومدن بردنم بیمارستان😂😂😂 چرا آخه😂

خواهشا اینکارنکن بخاطر بچه هاتم ک شده 

حالا من تنهام چیزی نمیشه💔✋

نه بعد خودکشی چی؟برو قسمت مریم قربانی رو ببین تو زندگی پس از زندگی. عزیزم تازه۲۰ سالته اول راهی هییی ...

دردم همینه خدا هم نمیبینم چقد گفتم خدایا غلط کردم چقدر چله برداشتم چقد سعی میکنم بخدا نزدیک شم اما روز ب روز نا امید تر

خواهشا اینکارنکن بخاطر بچه هاتم ک شده  حالا من تنهام چیزی نمیشه💔✋

تنها نیستی با خودکشی فقط خودتو نمیکشی تمام آدمایی که دوستت دارن رو هم میکشی

هُوَ رَبُّ المُستَحيل و أنت تبكى عَلَى المُمكن او خداوند⁩ناممکن‌ هاست ؛در حالی که تو بر ممکن گریه می‌کنی!