2777
2789
عنوان

مرگ

496 بازدید | 48 پست

بچا فکر خودکشی افتاده ب ذهنم راه حل بدین💔🙂

خدایا من منتظر روزیم ک غیر ممکنم ممکن میشه ✨🥺یا امام زمان قول گرفتم برام پدری کنی نا امیدم نکن میدونم واسطم میشی پیش خدا اللهم صل علی محمد وال محمد وعحل فرجهم میشه برام ی صلوات بفرستین🙏💔😭

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ساقه طلایی بدون آب     به خودک.شی فکر نکن

نمیشه🤕

خدایا من منتظر روزیم ک غیر ممکنم ممکن میشه ✨🥺یا امام زمان قول گرفتم برام پدری کنی نا امیدم نکن میدونم واسطم میشی پیش خدا اللهم صل علی محمد وال محمد وعحل فرجهم میشه برام ی صلوات بفرستین🙏💔😭
پاشو یه اهنگ شاد بزار برقص

🙂🙂

منم دیشب این فکرو کردم

الان خوبی 

هعب همدردیم

منم خیلی دنبال راهشم میترسم خود.کشی کنم بعد زنده بمونم💔😐

‌‌دِ حس هیچی نی، تا ایچه هَم وِه قین سِرع اوماییمَه‌..💔🫠ایــــرانم🖤هر چه امروز کشور ما دارد و هرچه در آینده بدست بیاورد به برکت خون این شهیدان است.   هرجا برم، هرجا بری، فرقی نداره، قلبم نمیتونه تورو تنها بزارههه🫠 هرجا برم، هرجا بری، یاد توعم من🫠                     پیرم کردی اسمو و قدت:)👩🏻‍🦯

افسردگی نداری احیانا؟

نمیدونم. یکیو دوس دارم میخوایم ازدواج کنیم. آدم خوبیه اما اعتقاد داره که همه حق هارو بهم بده ولی ۱۴ تا سکه باشه. خیلی از اینکه تعداد سکه کمه ناراحتم. حالا تو تاپیک هام هست

جدی میگم اصلا ادم روحیش عوض میشه

نمیشه من با نمازم روحیم عوض نشد