خدایا من منتظر روزیم ک غیر ممکنم ممکن میشه ✨🥺یا امام زمان قول گرفتم برام پدری کنی نا امیدم نکن میدونم واسطم میشی پیش خدا اللهم صل علی محمد وال محمد وعحل فرجهم میشه برام ی صلوات بفرستین🙏💔😭
الهی... چرا جداتون کردن؟ البته عشق من آدم بدی هم نیست اما اعتقادش اینه
سر اختلاف خانوادگی لج های احمقانه🥺💔
باهاش راه بیا بعدا پشیمون میشی اگ مطمعنی ادم خوبیه😥
خدایا من منتظر روزیم ک غیر ممکنم ممکن میشه ✨🥺یا امام زمان قول گرفتم برام پدری کنی نا امیدم نکن میدونم واسطم میشی پیش خدا اللهم صل علی محمد وال محمد وعحل فرجهم میشه برام ی صلوات بفرستین🙏💔😭
جنگ صلح است..آزادی بردگیاست..نادانی تواناییاست " کتاب ۱۹۸۴_جورج اورول" مردم ترجیح میدهند دروغی را بپذیرند که باور های قبلی آن ها را تایید میکند تا واقعیتی که امنیت ذهنی را از آن بگیرد "استیون هاوکینگ" ...خووووووواهششش میکنم کتاب قلعه حیوانات رو بخونید باور کنید خیلی کوتاهه فقط بخونیید...
من آخرین بار ۱۰۰ تا قرص خوردم گازو باز کردم اومدن بردنم بیمارستان😂😂😂
چرا آخه😂
جنگ صلح است..آزادی بردگیاست..نادانی تواناییاست " کتاب ۱۹۸۴_جورج اورول" مردم ترجیح میدهند دروغی را بپذیرند که باور های قبلی آن ها را تایید میکند تا واقعیتی که امنیت ذهنی را از آن بگیرد "استیون هاوکینگ" ...خووووووواهششش میکنم کتاب قلعه حیوانات رو بخونید باور کنید خیلی کوتاهه فقط بخونیید...
نه بعد خودکشی چی؟برو قسمت مریم قربانی رو ببین تو زندگی پس از زندگی. عزیزم تازه۲۰ سالته اول راهی هییییچی ارزش خودکشی نداره باور کن اگه به خدا توکل کنی درست میکنه همه چیو شک نکن. به مو میرسه اما پاره نمیشه چون خدا هست. کم نیار از الان زندگیتو بکن به خدا توجه کن ببین چجوری میسازه زندگیتو
هُوَ رَبُّ المُستَحيل و أنت تبكى عَلَى المُمكن او خداوندناممکن هاست ؛در حالی که تو بر ممکن گریه میکنی!
من آخرین بار ۱۰۰ تا قرص خوردم گازو باز کردم اومدن بردنم بیمارستان😂😂😂 چرا آخه😂
خواهشا اینکارنکن بخاطر بچه هاتم ک شده
حالا من تنهام چیزی نمیشه💔✋
نه بعد خودکشی چی؟برو قسمت مریم قربانی رو ببین تو زندگی پس از زندگی. عزیزم تازه۲۰ سالته اول راهی هییی ...
دردم همینه خدا هم نمیبینم چقد گفتم خدایا غلط کردم چقدر چله برداشتم چقد سعی میکنم بخدا نزدیک شم اما روز ب روز نا امید تر