مقوا مدیر استارتر عضویت: 1401/11/23 تعداد پست: 2690 عنوان مگس پران چشم 254 بازدید | 27 پست سلام کسی تجربهی درمان مگس پران چشم بااستفاده از لیزر یا جراحی ویترکتومی داره؟چطوربود؟راضی هستین؟ 1401/12/06 | 11:12 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
خدادداد عضویت: 1401/08/28 تعداد پست: 447 مگس پران خیلی بده من خودمم دارم انگار همش تو چشم آدم اشغال هست مخصوصا جای سفید رو دیدنی
florinaaaa عضویت: 1400/08/25 تعداد پست: 5795 بدون لیزر خود به خود درست شد مال من درخواست دوستی پذیرفته نمیشود❌ تاپیکای درسی و کنکوری تگم کنید قربون دستتون🥰🤍
florinaaaa عضویت: 1400/08/25 تعداد پست: 5795 واقعا بعد چندوقت؟ نمیدونم دقیق شاید بعد یه سال اینا ، من سنمم کمه سر مطالعه زیاد و خیره شدن به صفحه سفید کتاب چشمام اونطور شده بود خیلیم طول کشید درست شه ولی واقعا عذابم میداد خداروشکر الان بهترم فکر کنم یک _ یک و نیم سال کشید درخواست دوستی پذیرفته نمیشود❌ تاپیکای درسی و کنکوری تگم کنید قربون دستتون🥰🤍
مقوا مدیر استارتر عضویت: 1401/11/23 تعداد پست: 2690 شما خوب شدید؟ کلافه کنندس خیلی خوب نشدم ولی مشکلی برام به وجود نمیاره وبعد چند وقت کمرنگ ترشد نگران نباشید این عارضه خیلی شایع هست ولی اگر تازه دچار مگس پران شدین باید حتماً به چشم پزشک مراجعه کنید
رزا_1376 عضویت: 1402/02/31 تعداد پست: 3160 نمیدونم دقیق شاید بعد یه سال اینا ، من سنمم کمه سر مطالعه زیاد و خیره شدن به صفحه سفید کتاب چشمام ا ... وای چقد خوب چندسالته گلم؟عزیزم چی میدیدی؟ من نقطه و کرم مانند من چشمم ضربه خورد🥲
رزا_1376 عضویت: 1402/02/31 تعداد پست: 3160 خوب نشدم ولی مشکلی برام به وجود نمیاره وبعد چند وقت کمرنگ ترشد نگران نباشید این عارضه خیلی ... عزیزم شما چی میبینی؟ بعد چند وقت عادت کردید؟ من خیلی تومخمه شب وروزم شده گریه اولا پررنگ تربود یعنی؟ دوسه تا فوق تخصص شبکیه رفتم گفتن عادت کن
florinaaaa عضویت: 1400/08/25 تعداد پست: 5795 وای چقد خوب چندسالته گلم؟ عزیزم چی میدیدی؟ من نقطه و کرم مانند من چشمم ضربه خورد🥲 اونموقع که چشمام اونطور بود ۱۲_۱۳ سالم بود فقط چیزای سیاه رنگ همونجوری نقطه و کرم مانند همش حرکت میکرد جلو چشمم درخواست دوستی پذیرفته نمیشود❌ تاپیکای درسی و کنکوری تگم کنید قربون دستتون🥰🤍
رزا_1376 عضویت: 1402/02/31 تعداد پست: 3160 اونموقع که چشمام اونطور بود ۱۲_۱۳ سالم بود فقط چیزای سیاه رنگ همونجوری نقطه و کرم مانند همش حرکت میک ... شاید بخاطر بلوغ و هورمون ها بوده منم نقطه وکرم میبینم داره دیونم میکنه خیلی عصبی میشم
florinaaaa عضویت: 1400/08/25 تعداد پست: 5795 شاید بخاطر بلوغ و هورمون ها بوده منم نقطه وکرم میبینم داره دیونم میکنه خیلی عصبی میشم من تیزهوشان میدادم اون سال فققققططط یکسر سرم تو کتاب بود واسه همون صفحات سفید رنگ کتاب چشمامو نابود کرده بود درخواست دوستی پذیرفته نمیشود❌ تاپیکای درسی و کنکوری تگم کنید قربون دستتون🥰🤍