2777
2789
من تیزهوشان میدادم اون سال فققققططط یکسر سرم تو کتاب بود واسه همون صفحات سفید رنگ کتاب چشمامو نابود ...

فک نکنم از اون باشه چون منم مثل شما بودم یه سره درس میخوندم 

فک کنم از هورمون و اعصاب باشه 

خداکنه منم خوب شم داره دیونم میکنه 

عزیزم شما چی میبینی؟ بعد چند وقت عادت کردید؟ من خیلی تومخمه شب وروزم شده گریه  اولا پررنگ تربو ...

من یه نقطه وبعضی وقتا هم خط میبینم ویه‌سری اجسام کرم مانند 

منم اولش خیلی برام سخت بود تا اینکه دیدم به هرکی میگم خودشم همینطوره ،من دوتا دکتررفتم هردوتاشون مگس پران داشتن 

منم اولش همه فکرم شده بود مگس پران ولی دیگه بهش توجه نکردم

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من یه نقطه وبعضی وقتا هم خط میبینم ویه‌سری اجسام کرم مانند  منم اولش خیلی برام سخت بود تا اینک ...

اخه من قبلا نداشتم نزدیک دوماه گرفتم 

عزیزم منم نقطه میبینم ولی نمیدونم چرا اندازش تغیرمیکنه یه موقع ها ریزتره یه موقع ها درشت عین توپ میشه خیلی میترسم جوری ک فک میکنم دارم سکته میکنم  

شما بعد چندماه عادت کردی؟ 

عزیزم لطفا درخواست مو قبول کن درمانی پیداشد بهم اطلاع بدیم

دکتر رفتم ولی واقعا نتونستم عادت کنم  خیلی کلافم میکنه  دائم بهش فک میکنم

چند وقت که بگذره مغز عادت می‌کنه که این قسمت را نبینه 

میگم که چشم پزشک هم همین مشکلو داشت ولی یکی از بهترین چشم پزشک هاست و داره عمل های حساس چشمو انجام میده اگر مگس پران مشکل خاصی بود،اون میتونست چشم مردم و عمل کنه؟

چند وقت که بگذره مغز عادت می‌کنه که این قسمت را نبینه  میگم که چشم پزشک هم همین مشکلو داشت ولی ...

اخه الان نزدیک دوماهه ولی عادت نکردم 🥲من تمام ترسم از اینه ک جلو دیدمو بگیره یا بزرگ تر شه 

کلا استرس گرفتم وحشت زده شدم 

دکتر منم گفت منم دارم حالا نمیدونم بحاطر دلخوشی میگن یانه دارند

اخه الان نزدیک دوماهه ولی عادت نکردم 🥲من تمام ترسم از اینه ک جلو دیدمو بگیره یا بزرگ تر شه  ک ...

منم اولش میترسیدم ولی میگم که الان اینقدر برام مهم نیست و دیگه نمیبینمش 

خودتو سرگرم کن 

آره دکتره هم مبتلاست نه فقط اون بلکه همه ی مردم مگس پران دارن منم چند ماه اول خیلی رواعصابم بود

منم اولش میترسیدم ولی میگم که الان اینقدر برام مهم نیست و دیگه نمیبینمش  خودتو سرگرم کن  ...

جدی فک کردم فقط من میترسم 🥲 من فقط میترسم از اینکه جلو دیدمو بگیره  یا کور شم😔 

شما دائم میبینی؟ یا فقط رو دیوار سفید؟ ونور

جدی فک کردم فقط من میترسم 🥲 من فقط میترسم از اینکه جلو دیدمو بگیره  یا کور شم😔  شما دائ ...

نه بابا نترس 

من اولش اینقدر میترسیدم که کل زندگیم مختل شده بود الان یادم میفته میخندم به خودم 

آخه همچین عارضه‌ای که اینقدر شایع هست،اگرمنجربه کوری میشد که یه فکری برای درمانش میکردن