2821
2789
عنوان

بیاد کمک 😦😦😕😕😕😕

259 بازدید | 34 پست

عشقام دارم میمیرم از استرس رفتم ازمایش بتام38  بود گفت مشکوک رو به پاییینه ، گفت چن روز دیگه انجام بده ولی دارم میمیرم اومدم سونو بع نظرتون کسی بودع با بتا 38 مثبت شده باشع بقران نفسم بالا نمیاد دعام کنید دارم میمیرم دیگع طاقت ندارم همه پرستارا نگام میکنن میگن چهرت آدمو دیوونع میکنه از استرس و ناراحتی دل تو دلم نیست کسی تجربع 38 رو داره😭😭😭😭😭😭😭😭😭

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

من با33مثبت بود،چرا غصه میخوری،استرس نداشته باش

جدی روزی چندم عقب افتادن پریودیت شد 33 دکترت چی گفت میشه یکم توضیح بدی😭😭😭😭😭😭یا ابولفظل بقران دارم میمیرم الان میخوام سونو انجام بدم، وای ینی نی نی تو دلمع

جدی روزی چندم عقب افتادن پریودیت شد 33 دکترت چی گفت میشه یکم توضیح بدی😭😭😭😭😭😭یا ابولفظل بقران د ...

یادم نیس چون من تنبلی داشتم،منظم نبود

یااللَّهُ یَارَحْمَانُ یَارَحِیمُ یَامُقَلِّبَ الْقُلُوبِ ثَبِّتْ قَلْبِی عَلَى دِینِک

عزیزم بالاتر از ۲۵ مثبته انشالله ک بارداری اینقد استرس به خودت نده فک نکنم الان داخل سونو چیزی مشخص باشه ولی دو روز دیگه آزمایشتو تکرار کن اگه بتات دو برابر شده باشه مشکلی نداره 

عزیزم بالاتر از ۲۵ مثبته انشالله ک بارداری اینقد استرس به خودت نده فک نکنم الان داخل سونو چیزی مشخص ...

احتمال داره چن روز دیگه پایین بیاد؟

وای دارم مامان میشم😍😍😍😍😍😍الله شکرررررررررررت انشاللههههههههههه، 

وای ینی میشه که بشه به نظرت سونو الان نشون میده

چی بگم منم رفتم ساک حاملگی تشکیل شده بود ولی خالی،دکتر زنان کف زوده هنو،بعد دوهفته رفتم برا صدا قلب.

اصلن استرس نداشته باش،توکل بخدا کن و ابن روز عزیز

ایشالا که مادری گلم

یااللَّهُ یَارَحْمَانُ یَارَحِیمُ یَامُقَلِّبَ الْقُلُوبِ ثَبِّتْ قَلْبِی عَلَى دِینِک
چی بگم منم رفتم ساک حاملگی تشکیل شده بود ولی خالی،دکتر زنان کف زوده هنو،بعد دوهفته رفتم برا صدا قلب. ...

ممنونم انشالللهههههههه همه نگام میکنن میگن چته گریع میکنی نمیدونن از همین نور امید خدا دنیاشو بهم داده