2821
2789
عنوان

بیاد کمک 😦😦😕😕😕😕

| مشاهده متن کامل بحث + 259 بازدید | 34 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هر چی شد بیا اینجا خبر بده 

عزیزم رفتم گفت چیزی مشخص نیس برو 20 روز دیگه بیا، گفت نشانه هاشو داری رحمت ضخیمه، و منی کع این 20 روز برام 20 سال میگذره از امروز کل کارم دعاست و قران به امید 20 روز دیگه❤

برو عزیزم،توکل بخدا،منم الان دارم میرم نماز،برات دعا میکنم،منتظر خبرت هستم

ممنونم عزیزک گفت چیزی مشخص نیست و برو 20 روز دیگه بیا گفت یکم نشانع هاشو داری اینکه رحمت ضخیمه

خب به سلامتی باشه،مبارک باشه.

اصن استرس نداشته باش

استرس بده برات خیلی

منم گفتم چیزی نشون نمیده

فقط گلم گرمی جات چیزی نخوری،این چن روز

توکلت بخدا

من اینجا منتظر صدای قلبش میشینم تا خبرشو بهمون بدی

.

قوی باش مادر خانمی گل  

یااللَّهُ یَارَحْمَانُ یَارَحِیمُ یَامُقَلِّبَ الْقُلُوبِ ثَبِّتْ قَلْبِی عَلَى دِینِک
خب به سلامتی باشه،مبارک باشه. اصن استرس نداشته باش استرس بده برات خیلی منم گفتم چیزی نشون نمیده ...

الهی الهی امین ممنونم مهربونم، انشالله😍😍😍😍به نظرتون من بع شوهرم بگم یا نه 

نمیخوام امیدوارش کنم خدای نکرده چیزی نباشه

خب به سلامتی باشه،مبارک باشه. اصن استرس نداشته باش استرس بده برات خیلی منم گفتم چیزی نشون نمیده ...

ببخشید اینو سوال میکنم نزدیکی داشتن اشکال داره

کلن چه چیزایی بخورم یا چه کارایی کنم که زودتر بزرگ بشه و توپل موپل😍😍😛😛😛😛😛😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍وای خدا تصورشم برام برکت و نعمت و مجعزست

عزیزم رفتم گفت چیزی مشخص نیس برو 20 روز دیگه بیا، گفت نشانه هاشو داری رحمت ضخیمه، و منی کع این 20 رو ...

انشالله ک یه نی نی تپل مپل داری و سالم به دنیاش میاری 😍😍آره گفتم سونو الان مشخص نمیشه ولی میتونی دو روز دیگه باز آزمایش بتا بدی ولی تا اون موقع به کسی نگو تا مطمئن بشی بعد 🥰🥰

ببخشید اینو سوال میکنم نزدیکی داشتن اشکال داره کلن چه چیزایی بخورم یا چه کارایی کنم که زودتر بزرگ ب ...

دقیقا یادم نمیاد،ولی نزدیکی رو فک کنم مراعات کردیم

یااللَّهُ یَارَحْمَانُ یَارَحِیمُ یَامُقَلِّبَ الْقُلُوبِ ثَبِّتْ قَلْبِی عَلَى دِینِک
الهی الهی امین ممنونم مهربونم، انشالله😍😍😍😍به نظرتون من بع شوهرم بگم یا نه  نمیخوام امیدوار ...

اشکال نداره فردا یا پس فردا بگو بیا باهام بریم آزمایش

نمیدونم شایدم دوست داری سوپرایزش کنی  

عزیزم رفتم گفت چیزی مشخص نیس برو 20 روز دیگه بیا، گفت نشانه هاشو داری رحمت ضخیمه، و منی کع این 20 رو ...

انشالله که خیره

فردا یه بیبی بزن گلم

خدایا شکرت که قراره بزودی به من و آقایی یه بچه سالم هدیه بدی🙏🤰😍قراره بزودی تیکر بارداری بزارم😍🤰
عزیزم بی بی چک میترسم منفی بشه هم چن روز زیگه میرم باز بتا میشه یکم راهممایییم کنید چی بخورم و چی ن ...

عزیزم نشاسته بخور ماکرانی و اینا و چیزای گرم نخور

ک انشالله اگه بارداری جای بچه سفت بشه

چهارشنبه برو انشالله افزایش کرده

خدایا شکرت که قراره بزودی به من و آقایی یه بچه سالم هدیه بدی🙏🤰😍قراره بزودی تیکر بارداری بزارم😍🤰
2790
2823
2791
2779
2792