عشقام دارم میمیرم از استرس رفتم ازمایش بتام38 بود گفت مشکوک رو به پاییینه ، گفت چن روز دیگه انجام بده ولی دارم میمیرم اومدم سونو بع نظرتون کسی بودع با بتا 38 مثبت شده باشع بقران نفسم بالا نمیاد دعام کنید دارم میمیرم دیگع طاقت ندارم همه پرستارا نگام میکنن میگن چهرت آدمو دیوونع میکنه از استرس و ناراحتی دل تو دلم نیست کسی تجربع 38 رو داره😭😭😭😭😭😭😭😭😭
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
عزیزم رفتم گفت چیزی مشخص نیس برو 20 روز دیگه بیا، گفت نشانه هاشو داری رحمت ضخیمه، و منی کع این 20 روز برام 20 سال میگذره از امروز کل کارم دعاست و قران به امید 20 روز دیگه❤
عزیزم رفتم گفت چیزی مشخص نیس برو 20 روز دیگه بیا، گفت نشانه هاشو داری رحمت ضخیمه، و منی کع این 20 رو ...
انشالله ک یه نی نی تپل مپل داری و سالم به دنیاش میاری 😍😍آره گفتم سونو الان مشخص نمیشه ولی میتونی دو روز دیگه باز آزمایش بتا بدی ولی تا اون موقع به کسی نگو تا مطمئن بشی بعد 🥰🥰