2777
2789
عنوان

وایی باردارم وزنم خیلی بالا رفته

3175 بازدید | 23 پست

دوستان من هفته ۲۰ هستم .وزنم از قبل بارداری خیلی زیاد بود ولی از ۱۲ هفته تا ۱۶ هفته که دکتر رفتم ۲ کیلو کم کرده بودم .تهوع اینا نداشتم تغذیه ام هم مثل همیشه بود  ولی از ۱۶ هفته تا الان که امروز رفتم به شدت وزنم بالا رفته رفتم بهداشت رفتم رو ترازو وحشت کروم نزدیک ۶ کیلو تو حدود یک ماه 😨😨نمیدونم ترازوی دکتر کم نشون میده یا اینجا زیاد نشون داد البته اینجا باورم نشد رو دوتا وزنه مختلف رفتم وزنم همون بود .من تغدیه ام اصلا زیاد نشده فعالیتم مثل همیشه هست یعنی اصلا استراحت و اینا نیستم نمیدونم چیکار کنم دو هفته دیگه وقت دکتر دارم .چیکار کنم وزنم بالا نره اینجوری پیش بره میترکم و البته مخم تر از اون دیابت میگیرم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

قدت چنده؟

وزن قبل بارداری چند بودی الان چندی؟؟

منم باردارم هفته ۳۰ قدم ۱/۷۰ وزن قبل بارداری ۶۲بودم الان ۷۲هستم

به امید روزی که ظالم و طرفدارهای ظالم به هلاکت برسن
چند کیلویی؟ من ۳۸هفتمه ۵۸کیلوم 

شما لاغری عزیزم من عرض کردم قبل بارداری چاق بودم  الان مشکلم اونه چرا تو یک ماه وزنم انقد بالا رفته من که نه فعالیتم کم شده نه تغذیه ام زیاد

با پزشکت درمیون بزار 

اسی جان من میخوام تابستون سال جدید اقدام کنم و الان وزنم ۹۰ هستش و دکتر گفته باید لاغر کنم تا بارداری ایمنی داشته باشم ولی هر کاری میکنم کم نمیشه 

نمیدونم باردار بشم چه اتفاقاتی میفته 

ترست و درک میکنم . انشا الله بتونی وزنت و کنترل کنی

نگران نباش شیرینی جات نخور  چربی نخور زیاد  برنج نخور زیاد  فعالیت به کوچولو خوبه ...

اخه این همه اون همش الان ۳۰۰ گرمه بعد من تو یک ماه ۶ کیلو زیاد شدم فعالیت مشکلی ندارم مثل سابق الانم دارم خونه تکونی میکنم من کل بارداریم اجازه داشتم ۶ کیلو زیاد بشم تازه نصف راه نشده اونم تو یک ماه عجیبه این وزن !وزن گیری تو ماه های آینده است نه الان 

با پزشکت درمیون بزار  اسی جان من میخوام تابستون سال جدید اقدام کنم و الان وزنم ۹۰ هستش و ...

سعی کن کم کنی من خدا رو شکر مشکل دیابت و فشار خون و چربی خون نداشتم وزنم بالاس ولی  چربی شکمی و اینا نبود شکمم تقریبا صاف بود قبل بارداری اما از دیابت بارداری میترسم

شما لاغری عزیزم من عرض کردم قبل بارداری چاق بودم  الان مشکلم اونه چرا تو یک ماه وزنم انقد بالا ...

اگه بدون دلیل وزنت زیاد شده آزمایش دفع پروتئین بده مشکلی نداشته باشی ،من سربارداری قبلیم سر دفع پروتئین بیست کیلو وزنم رفت بالا الکی الکی

منم قبل بارداری ۵۰بودم شدم ۸۰کیلو داشتم می ترکیدم ولی بچه‌ام هیچ وزنی نگرفته بود ۲کیلو خورده ای بود که یادم نیست خورده‌ای اش ولی نمیدونم اون همه که خورده بودم کجا رفته بود