2777
2789
عنوان

خواستگار

328 بازدید | 28 پست

خانوما ۲ تا فامیل نزدیک ازم دارن خواستگاری میکنن 

من ب مامانم میگم ازدواج فامیلی دوست ندارم 

میخوام ۲۳ ۲۲ سالگی ازدواج کنم

میخوام درس بخونم اصلا 

من ۱۸.۵ سالمه نترشیدم ک !

مامانم ی طوری رفتار میکنه میگه فامیل خوبه بزنی ت سرش هر کاری کنی فامیله 

ایشالا بیفتی دست غریبه جاری خواهر شوهر داشته باشی 

اگه دعوا کردی با شوهرت ت خونم راهت نمیدم 

خیلی قلبم شکست !

بخاطر اینکه اره چون ازدواج فامیلی دوست ندارم اینطوری میگه!

مگه ازدواج اجباری!؟

مگه چند سالمه اصلا !

دیوانه سالم

با فامیل وصلت نکنی بهتره . پشتش هزار تا حرف در میاد. بعدم هنوز کلی فرصت داری

هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آن‌ها زندگی کنم...!                                                               اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه.                                                                            فردی بشدت کنجکاو .                                                عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.          

ببین سنت کمه هنوز ولی از یه نظر هایی مامانت درست میگه

منم ۱۷ سالم اومدن خواستگاری ۵ سال صبر کردن الان نامزد شدیم تازه

اگر 1-سواد پزشکی۲-سواد سیاسی ومهمتر از همه3- شعور اجتماعی نداری با من بحث نکن!  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واقعا نمیدونم چیکار کنم اینقدر الان گریه کردم دوست دارم بمیرم 

ی طوری رفتار میکنن انگار من یکیو زیر سر دارم 

میگم خب غریبه هم میاد تهش سنتی ازدواج میکنم 

اصلا سنتی هم ازدواج نکنم 

زندگی منه!

ی عمر حرفه 

چرا باید با یکی ازدواج کنم که میدونم ازش بیزارم

دیوانه سالم

اتفاقا گاهی همون غریبه ها از فامیل بهترن

هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آن‌ها زندگی کنم...!                                                               اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه.                                                                            فردی بشدت کنجکاو .                                                عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.          

من مامانم از ابتدا گفت به فامیل دختر نمیدم ، ازدواج های فامیلی خانواده ما زیاد جالب نبود ، هرکس که خوب و عالی بود میومد باز چون فامیل بود رد بود ، در نهایت هم همسرم از هفت پشت از شهر و‌استان و قوم گرفته غریبه است و من راضی هستم

@Fee_accessorryبه زودی افتتاحش میکنم با فالو کردنت به رشد پیج کوچولوم خیلی کمک میکنی دوسته من❤️۲۶/بهمن ماه/ ۱۴۰۳___بالاخره افتتاحش کردم۲۸/بهمن ماه/۱۴۰۳____امید به خدا تیکر بعدی ۵۰۰ تا فالوور گرفته باشم🥹

هیچ فرقی نداره چه فامیل چه غیر فامیل روابط جاری و خانواده شوهر تو ایران اکثرا خرابه..

فقط خوبی فامیل به اینه که دیگه پسره رو کااامل می شناسی و رگ و ریشش رو می دونی

با منطق صحبت کن با مادرت بگو نمی خواهی

لطفا لایک نکنید مگر در مواقع نیاز

واقعا ک چ مادری داری 

اتفاقا ازدواج فامیلی ک بدتره 

خدای ناکرده وقتی ب مشکل بخورید دو‌تا فامیل ب هم میفتن

در ضمن سنت زوده ازدواج نکن و زیر بار نرو 

در بعضی موارد اتفاقا آدم باید خودخواه باشه و فقط حرف خودشو بزنه 

خدایا شکرت 🥹♥️
با فامیل وصلت نکنی بهتره . پشتش هزار تا حرف در میاد. بعدم هنوز کلی فرصت داری

منم همین میگم!

همچین میگه فامیل فامیل

انگار غریبه ها قوم مغولن وحشی بی منطق بی عقل 

فامیل حضرت محمد مهربون و با اخلاق و با منطق 

دیوانه سالم

فامیل بدرد نمیخوره پدر و مادرم هم همین نظر رو دارن و داشتن 

اگر نداشتن هم میگفتم فامیل بدرد نمیخوره 

رمان رو بذار کنار

خودکار اگه میخری 15 هزار تومن غلطگیرو میخری 30 هزار تومن ، وقتی واسه پاک کردن غلط املایی رو کاغذ باید دوبرابر پول بدی اینو یادت نره بعضی اشتباها جبرانش بیشتر از اینا هزینه بردار هست .     ببین جوجه آنتن ، بجا گزارش زدن با خودم دربیفت ببین چجوری نابودت میکنم .                     وجودشو نداری باهام درنیفت بدجور میسوزی.
ببین سنت کمه هنوز ولی از یه نظر هایی مامانت درست میگه منم ۱۷ سالم اومدن خواستگاری ۵ سال صبر کردن ال ...

من اصلا ازدواج دوست ندارم الان انجام بدم 

با این اوصاف فک کنم باید یکی جور کنم برای خودم هوف

دیوانه سالم
منم همین میگم! همچین میگه فامیل فامیل انگار غریبه ها قوم مغولن وحشی بی منطق بی عقل  فامیل حض ...

فامیل به موقعش همچین میزنتت زمین نفهمی‌. همین خاله و عمه که الان میگن عروس گلم بعد ازدواج پسرشون میشه فرشته و عروس میشه شیطان