2777
2789
عنوان

خواستگار

| مشاهده متن کامل بحث + 328 بازدید | 28 پست
من مامانم از ابتدا گفت به فامیل دختر نمیدم ، ازدواج های فامیلی خانواده ما زیاد جالب نبود ، هرکس که خ ...

🙂ایشالا خوشبخت باشی

مامانم ی طوری حرف میزنه انگار فامیل درجه یکه

دیوانه سالم
من اگه عقل داشتم همون ۱۸ سالگی با فامیل ازدواج کرده بودم  اگه خوبه وضعشون قبول کن همینطوری رد ...

فقط اخلاق دارن قیافه دارن 

من داماد سرخونه نمیخوام 

دیوانه سالم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

🙂ایشالا خوشبخت باشی مامانم ی طوری حرف میزنه انگار فامیل درجه یکه

انشالله توام خوشبخت میشی ، فامیل و غیر فامیل نداره گارد نگیر فقط با منطق و اگاهی و معیار هات تصمیم بگیر

@Fee_accessorryبه زودی افتتاحش میکنم با فالو کردنت به رشد پیج کوچولوم خیلی کمک میکنی دوسته من❤️۲۶/بهمن ماه/ ۱۴۰۳___بالاخره افتتاحش کردم۲۸/بهمن ماه/۱۴۰۳____امید به خدا تیکر بعدی ۵۰۰ تا فالوور گرفته باشم🥹

هیچ فرقی نداره چه فامیل چه غیر فامیل روابط جاری و خانواده شوهر تو ایران اکثرا خرابه.. فقط خوبی فامی ...

هی عزیز گفتم 

امروز قشنگ اشک منو در آورد چشمام داره میسوزه 

دیوانه سالم
واقعا ک چ مادری داری  اتفاقا ازدواج فامیلی ک بدتره  خدای ناکرده وقتی ب مشکل بخورید دو‌تا ...

ی نفرین هایی کرد ایشالا شوهرم ی غریبه مهربون خوش اخلاق باشه 

مامانم پشیمون بشه از حرف هاش

دیوانه سالم
فامیل به موقعش همچین میزنتت زمین نفهمی‌. همین خاله و عمه که الان میگن عروس گلم بعد ازدواج پسرشون میش ...

🙂منم همین میگم ولی مامانم میگه 

پسر ها مهربون، غلام حلقه ب گوش،  حرف گوش کن

ملایم  

ههی

دیوانه سالم
🙂منم همین میگم ولی مامانم میگه  پسر ها مهربون، غلام حلقه ب گوش،  حرف گوش کن ملایم   ...

بجنگ همین

هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آن‌ها زندگی کنم...!                                                               اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه.                                                                            فردی بشدت کنجکاو .                                                عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.          

اصلا بجز اینکه با ازدواج فامیلی مخالفم ، خیلییی کوچولویی واسه ازدواج و درگیر شدن با دنیای بزرگسال، به نظر انقدر مقاومتتو مقابل مادرت ادامه بده که آیندتو نجات بدی⁦❣️⁩

یکی یه دونه
اصلا بجز اینکه با ازدواج فامیلی مخالفم ، خیلییی کوچولویی واسه ازدواج و درگیر شدن با دنیای بزرگسال، ب ...

صد در صد همین کار میکنم 

ن بلدم کار خونه انجام بدم ن چیزی

کسیم ک فقط درس خوندنه و درس خوندنه 

آخر موفقیت بیام شوهر کنم ک چی!

همچین رفتار میکنن انگار ترشیدم

دیوانه سالم
صد در صد همین کار میکنم  ن بلدم کار خونه انجام بدم ن چیزی کسیم ک فقط درس خوندنه و درس خوندنه& ...

آفرین عزیزم همین کار رو بکن ، خانواده های سنتی بعضیاشون همچین تفکراتی رو دارن متاسفانه ولی شما جدی نگیر ، کسی که به جای روابط اشتباه سرش تو کتاب بوده اصلاااا حیفه واسه ازدواج ، شما درستو بخون انشالله به بهترین جاها میرسی، بعدها رو کیسای ازدواجی که مناسب بودن هم میتونی فک کنی

یکی یه دونه