2777
2789
عنوان

خواب ترسناک دیدن

383 بازدید | 35 پست

دیشب خواب ترسناک دیدم. خواب دیدم رفتم مشهد. بعدش اونجا رفتیم پیش دعا نویس. دعانویسه خانم بود. اول بهم گفت نمی رسی بهش ریسمان تون به هم نمیخوره. ولی بعدش گفت نه میخوره بهت. ولی سخته باید نگهش داری. 

بعدش  رفتم بیرون  دوباره یه دعا نویس آقا آمده بود خونمون یه دفتر دستش بود دفترش رو باز می‌کرد یه دفه تو برگش نگاه  کرد گفت تو  هفت مدت دیگه زنده بیشتز نیسی 

حالا هفت ساعت  هفت ما   ۷ سال  میخواستم بگم ۷۰ سال گفت نه 

برای همین ازدواجت سر نمیگیره با کسی 

05:56:03 | 1401/12/06

خدایاهر گاه دلم رفت تا محبت کسی را بگیرد تو او را خراب کردی ..خدایا به هر که وهرچه دل بستم تو دلم را شکستی..عشق هر کسی را در دل گرفتم تو قرار از من گرفتی.. 🖤 

بچه ها من دیشب بختک چند بار روم افتاد 

خدایاهر گاه دلم رفت تا محبت کسی را بگیرد تو او را خراب کردی ..خدایا به هر که وهرچه دل بستم تو دلم را شکستی..عشق هر کسی را در دل گرفتم تو قرار از من گرفتی.. 🖤 

دارم از ترس سکته میکنم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ایه الکرسی  وسوره ناس قبل خواب بخوان

قان میخونم ولب خیلی ترسناک بود این نمیرم یه وقت 

دعانویسه اولی زن بود دومی مرد تو دلم میگفتم الکی میگه به دومی 

اون فقط یه خواب بوده و بس نترس

نمیرم .  میترسم خیلی واقعی بود. 

چند سالته گلم 

مگه دعا نویسا استغفرالله خدان 

توکل کن به خدا 

تا خدا نخاد برگی از درخت نمیوفته

گاهی خداهمه پنجره ها را می‌بندد،وهمه ی درهارا قفل میکند،مطمعن باش آن بیرون هوا  طوفانیست،وخدا در حال مراقبت از توست .🫀(کاربر قدیمی که طی عوامل متعددی ترکیدم)

وعده،مدت اینا یا روزه یا ماه.سال نیس.این به کنار.

هیچکس از مرگ خودش خبر نداره،مگه شخص بسیار بسیار والا و بلند مرتبه ای باشی که تو خواب بهت الهام بشه.

یقینا این خواب برگرفته از تشویش ذهنته. ناارومی و استرس داری،خواب پریشون میبینی.

صدقه بده و خوشی هارو جذب کن

نمدونم چرا هی تعلیق میشم🙄🥴

صدقه بده

برو سوره جن و چهار قل رو بخون الان 

و بسپر ب خدا 

از جنیان پناه ببر ب خدا 

اون خیلی بزرگه و مراقبته

به اسم کاربری هیچ دقتی نمیکنم. ممکنه تو تاپیک بغلی باهام دعوات بشه، تو تاپیک بعدی پستتو لایک کنم‌
چند سالته گلم  مگه دعا نویسا استغفرالله خدان  توکل کن به خدا  تا خدا نخاد برگی از ...

خواب دیدم عزیزم 😭 ۲۳ سالم  راستم گفت تو خواب از کسی خوشم میاد ازدواج میکنه. 

حتی تمام زندگیم  رفت ازدواج کرد خودم تو شکم ار ازدواجش. 

چی بگم 😔😔😔

[QUOTE=27638424 7]وعده،مدت اینا یا روزه یا ماه.سال نیس.این به کنار. هیچکس از مرگ خودش خبر نداره،مگه شخص بسیار بسیار و ...[/QUOTE]

😔😔😔 خیلی ترسیدم. دیشب سه بار بختک روم افتاد قبله خوابه 

صدقه بده برو سوره جن و چهار قل رو بخون الان  و بسپر ب خدا  از جنیان پناه ببر ب خدا  ...

قرانم بالای سرم ولی چشم سوره جن میخونم. 

قلبم میزنه.