2777
2789
عنوان

باسن بزرگ سینه ی بزرگ موهای بلند پوست سفید

| مشاهده متن کامل بحث + 61544 بازدید | 227 پست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

ماشالا هم نمک داری هم خوشگلی 😍 ولی خب هیکل برای مردا مهم  اگه میخوای عمل کن هم خیلی جذاب تر ...

آره دیگه 

خودش پولداده 

میگه بر عمل کن هرچقدر شد بامن

باور میکنی من تاالانشم خواستگار دارم. خودشم اینو خوب میدونه من دوسش دارم ولی داره منو زده میکنه

ببین عمل نکنیاااااا

پس فردا ی ساز دیگه میزنه باس باش برقصی 

ب حرفش باشی فک میکنه خبریه 

همسرت رو ببر روانشناس 

اسیییی بذار من ندیدم

با اینکه داستان منو بد نوشتی🥲                              ولی تو هنوز خدای خوب منی🥹                                دلا بسوز ؛ که سوزِ تو کارها کند 😪🌴و دردی نهفته در دل...🌴 و من دوباره از ته دل میخندم...😅💔
ماشالا هم نمک داری هم خوشگلی 😍 ولی خب هیکل برای مردا مهم  اگه میخوای عمل کن هم خیلی جذاب تر ...

شاید خودش سینه و باسن گنده دوس نداشته باشه

شوهرش اینطوری باهاش ازدواج کرده

نمیتونه خودشو برای یه کسی که این رفتارای بیمارگونه رو داره عوض کنه که، باید اونو ببره درمان کنه

خیلی خوبی بخدا. نذار چیزی اعتماد ب نفستو ازت بگیره شوهرت لابد چون سرتری میخواد با این حرفا نگهت داره اول عزت نفس و اعتماد ب نفستو حفظ کن بعد با رفتارت بهش نشون بده که باهاش میمونی و نیازی ب این رفتارا نیست. بازیگرای اونجوری هم خب یکیشون چاقه یکیشون لاغره یکی مشکی یکی بلوند یکی کوتاه یکی بلند نمیشه در آن واحد ادم شبیه همه باشه ک!

کاربر ۹۴ ام اونوقتی که سایت تازه دگرگون شده بود 😑
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز