2777
2789
عنوان

مترجمی زبان انگلیسی کسی خونده ؟

11059 بازدید | 17 پست

سلام خانوما من میخام دانشگاه رشته مترجمی بردارم خودمم زبانم خوبه از پایه خوندم تا ۵۰۴ و ۶۰۰ واژه و اخیرا هم تموم داره میشه لطفا بگین سخته؟

بازار کارش چطوره؟

اخیرا از اطرافیان کسی رو می‌شناسید خونده باشه

اگه بهم کم‌ک کنبد و جواب سوالمو بدین براتون آیه الکرسی میخونم همیشه حافظ خودتون و خانوادتون باشه 

من دوتا کوچولو دارم ۴ و نیم ساله و ۲ ساله باین وجود میشه ترجمه زبان انگلیسی رشته مو بردارم؟؟؟

خیلی میترسم 

رشته ی دیگ ایی نمیتونم برم همسرم راضی نیست 

نظرتون درمورد مدرک پداگوژی چیه؟؟؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من کلاس زبان رفتنی تیچرامون همه مترجمی زبون خونده بودن

دوستمم ت دانشگاه برداشته

دوستم تا پسیجس خونده بود ولی میگفت سخته 

خیلی قوی میگفت باید باشی ت زبان و از این حرفا

سنمم ۲۳ هست آیا برام دیر شده برای دانشگاه رفتن و کار کردن در جایی؟ بخاطر مشکلات جسمی همسرم من باید ...

سلام 

نه چرا دیر باشه سنت مناسبه همسن منی منم امسال دارم میرم کنکور میدم برا رشته دوم

امیدوارم حال همسرتون به زودی خوب شه و مشکلتون حل شه

خب اول اینکه بگم رشته آسونی نیست،چرا؟؟ چون باید واقعاً سطحت بالا باسه تا بتونی به راحتی کار پیدا کنی 

وارد دانشگاه که میشی یه ترم بهتون مقدمات رو آموزش میدن 

اگه سطحت بالا باشه نمی خواد اون یه ترمو شرکت کنی یه آزمون ازت می گیرن و اگه نمره‌ت بالا باشه نمی خواد اون یه ترمو بری 

بعدشم از ترم یک ترجمه انواع متونو داری از متون تاریخی و ادبی گرفته تا متون سیاسی و دینی 

واحدهای ترجمه شفاهی و واحد‌های برای تدریس و حرف زدن

می تونی به عنوان مترجم در دارالترجمه ها یا به عنوان تورلیدر کار کنی 

یا آموزش بدی

من تازه لیسانس مترجمی  گرفتم 

اگ زبانت خوبه  بهتره بجای دانشگاه رفتن  بری تو اموزشگاه  امتحان بدی تدریس کنی   

اصلا رشته ای ب درد بخوری نیس ک  تو دانشگاه  وقتت رو تلف کنی  من خیلی پشیمونم 

علوم تربیتی یا روانشناسی بخون  بازار کار داره میتونی  اموزش پرورش بری 

رشته ی مددکاری اومده  تو اداره ها خیلی میخان  یا رشته ی آی تی  کامپیوتر   

زبان دانشگاه خیلی فرق داره بازبانی ک  دوران  مدرسه یا اموزشگاه یادمون دادن خیلی هم سخته  رشته ی حوصله سربریه    تجربه ای من این  بود  باز خود دانی   

عزیزم من خوندم، اگر علاقه داری سخت نیست ولی پشتکار میخواد، بازار کار جالب نیست

اگر مدرک مکمل داشته باشم چی مدرک پداگوژی یا حسابداری ساده بخونم تو دانشگاه با واحد های دیگ مترجی تطبیق بزنن کتابای حسابداری رو بخونم لیسانسم بخونم همچین چیزی ممکنه؟؟؟؟

الان مدرک فنی حرفه ایی تند خوانی و تمرکز دارم بنظرتون با داشتن اینا 

اوکی تر میشه ؟

سوالاتش سخته من حفظیاتم خوبه کلاس تند خوانی رفتم اما با جو کلاسا آخه خیلی تعریف نمیکنن از نحوه تدریس ...

بستگی داره چه دانشگاهی بری من دانشگاه تهران درس خوندم و سطح استادا بالاست 

اگه آزاد و پیام نور بری خب نباید انتظار سطح بالا داشته باشی

سوالاتش سخته من حفظیاتم خوبه کلاس تند خوانی رفتم اما با جو کلاسا آخه خیلی تعریف نمیکنن از نحوه تدریس ...

استاد هیچی یادت نمیده  خودت باید بخونی مخصوصا تو پیام نور !!!    خداییش سخته   مونده بخودت    ما ک  دعا میکردیم  فقط قبول بشیم نمره ی بالا فک نمیکردیم    

رشته های جدید خیلی خوبی  اومده  خب فکر هاتو بکن