2777
2789
چقد باید بخوری ازش

قبل از ناهار وشام یک قاشق چای خوری ...دستورش رو روش نوشته..کلا سعی کن پرهیز غذایی ای داشته باشی.تا برطرف شه...بعدا میتونی راحت تر باشی......دکتر رفتی؟گفته آلرژی ؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قبل از ناهار وشام یک قاشق چای خوری ...دستورش رو روش نوشته..کلا سعی کن پرهیز غذایی ای داشته باشی.تا ب ...

اره بیمارستان نور رفتم گلومو نگاکرد گف افتضاحه ،برام ازمایش الرژی تنفسی نوشته هنوزانجام ندادم ، دارو داده اونارو استفاده میکنم ، ولی خوب دوسندارم انقد دارو استفاده کنم اخه

اره بیمارستان نور رفتم گلومو نگاکرد گف افتضاحه ،برام ازمایش الرژی تنفسی نوشته هنوزانجام ندادم ، دارو ...

خب  همون خواستم از آلرژی بودن مطمئن شیم...صاف کننده که خوبه.از عرق نعنا ام کمک بگیر..برای من خ خوب بود بریز توی بطری کوچک...هر وقت شد روزی چند بار محکم بو بکش...ببین برات خوبه...برا من خ خوب بود...

خب  همون خواستم از آلرژی بودن مطمئن شیم...صاف کننده که خوبه.از عرق نعنا ام کمک بگیر..برای من خ ...

راستی عزیزم میگم این عکسه ک گذاشتی از صاف کننده خون نوشته قابلیتای دیگشو ک صاف کننده صورتو جوشو اینام هس واقعا تاثیر داره؟

راستی عزیزم میگم این عکسه ک گذاشتی از صاف کننده خون نوشته قابلیتای دیگشو ک صاف کننده صورتو جوشو اینا ...

البته .قیمتش مناسبه.بنظر من بگیر چند روز بخور ببین چطوره.ببین برات خوبه؟کلا صاف کننده خون ترکیباتش طوریه که عوارضی نداره...بزن نت  ترکیباتش رو ببین

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز