2777
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من خودم الرژی دارم خیلی سخته لامصب الان ولی ازدارو استفاده میکنم خیلی اوکی ترم ، حموم داغ بینیو بازمیکنه ،موقع خاب تاصب روسری سرت کن ، اسپره بینی هم باید استفاده کنی ،قرص مونته لوکاست هم برای  مجاری تنفسی هس شبا بخوری یدونه

من برای آلرژی دکتر رفتم.اما خوب نشدم.رفتم دکتر سنتی قطره داد برای بینی و داروی صاف کننده خون....خ زو ...

خداییش الرژیت تموم شد ؟ الرژیت تقیقا چجور بود و چه دارویی داذ میشه لظفا بکی من چنساله توعذابم

خداییش الرژیت تموم شد ؟ الرژیت تقیقا چجور بود و چه دارویی داذ میشه لظفا بکی من چنساله توعذابم

بله عزیز...خدا میدونه دو سال چقدر سختی کشیدم.کلینیک.دارو...مراعات .پرهیز و....اما نشد‌.‌رفتم دکتر سنتی سال گذشته..همین دو تا رو برام تجویز کرد  صاف کننده خون که در مان  آلرژی بود و  روغن مرزنجوش به شکل قطره برای  بینی....من هم گرفتگی بینی داشتم.هم تنگی تفس و هم داخل گوش و حلق ام خارش....

من تنگی نفس داغونم کرده، اون صاف کننده خون ازش عکس میگیری ببینم دقیق کدومه

دقیقا همینه...بزن نت.خواصش هس..کلا آلرژی از سودا و سودا از غلظت خونه...حالا یا مقطعی ه   یا برای زمان طولانی

من تنگی نفس داغونم کرده، اون صاف کننده خون ازش عکس میگیری ببینم دقیق کدومه

بازم اگر شاگردای  آیت الله تبریزیان  تو شهرتون هست  پیدا کن و برو...خیلی خوبه...من بعد کلی برو بیا با دو تا دارو که جمعا ۵۰ تومن ام نشد مشکلم حل شد ..حالا پول اینطور جاها مهم نیست  

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز