2777
2789
عنوان

عشقم😭😭

256 بازدید | 13 پست

عشقم رفته😭😭😭 باورم نمیشه رفتتت

سر چییی حالا؟ سر یه نمیخوامته تو دعوا😭😭😭 هرچی گفتم ببخشید اشتباه کردم گوش نداد

خب بچه نیستیم که با بی زبونی گفت نمیخوامت وگرنه یه نمیخوامت این کارا نداره😭😭😭😭😭بهم گفت ارزو میکنم بهترین بیاد کنارت اخه چجور غیرته دارههه😭من از فکر اینکه با کسی باشه روانی میشم ، انقد راحت😭😭چجوری خالی شمم اخه

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

خوب حرف دلت و بهش زدی اون هم دیگه حرف اول اخرت و تو یه حرف شنید با این حال دیگه دنبالش و نگیر اگر واقعا دوستت داشته باشه میاد دنبالت

💔افسوس که این مزرعه را آب گرفته ، دهقان مصیبت زده را خواب گرفته ، افسوس از این عمر گرانمایه که بگذشت ، ما از سر تقصیر وخطا در نگذشتیم
تفاوتتون اینه که اون چند تا داشت تو یکی  زیاد شدین حوصله کل کل نداره تعداد رفت بالا آخر سال دا ...

انقد مغرور و نچسب و خشک که فک میکنه هیچ دختری اندازش نیست😭به همه بد دهنی می‌کنه به من که دوسال باهاش بودم بزور میگفت دوست دارم بزور منظورم اینه خودم باید میگفتم بگو تا بگه

خوب حرف دلت و بهش زدی اون هم دیگه حرف اول اخرت و تو یه حرف شنید با این حال دیگه دنبالش و نگیر اگر وا ...

😭همین کرر میخوام بکنم اما فقططط میخوام که بیاد اینجور که شناختمش عمرا.

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز