2777
2789
عنوان

عشقم😭😭

256 بازدید | 13 پست

عشقم رفته😭😭😭 باورم نمیشه رفتتت

سر چییی حالا؟ سر یه نمیخوامته تو دعوا😭😭😭 هرچی گفتم ببخشید اشتباه کردم گوش نداد

خب بچه نیستیم که با بی زبونی گفت نمیخوامت وگرنه یه نمیخوامت این کارا نداره😭😭😭😭😭بهم گفت ارزو میکنم بهترین بیاد کنارت اخه چجور غیرته دارههه😭من از فکر اینکه با کسی باشه روانی میشم ، انقد راحت😭😭چجوری خالی شمم اخه

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

خوب حرف دلت و بهش زدی اون هم دیگه حرف اول اخرت و تو یه حرف شنید با این حال دیگه دنبالش و نگیر اگر واقعا دوستت داشته باشه میاد دنبالت

💔افسوس که این مزرعه را آب گرفته ، دهقان مصیبت زده را خواب گرفته ، افسوس از این عمر گرانمایه که بگذشت ، ما از سر تقصیر وخطا در نگذشتیم
تفاوتتون اینه که اون چند تا داشت تو یکی  زیاد شدین حوصله کل کل نداره تعداد رفت بالا آخر سال دا ...

انقد مغرور و نچسب و خشک که فک میکنه هیچ دختری اندازش نیست😭به همه بد دهنی می‌کنه به من که دوسال باهاش بودم بزور میگفت دوست دارم بزور منظورم اینه خودم باید میگفتم بگو تا بگه

خوب حرف دلت و بهش زدی اون هم دیگه حرف اول اخرت و تو یه حرف شنید با این حال دیگه دنبالش و نگیر اگر وا ...

😭همین کرر میخوام بکنم اما فقططط میخوام که بیاد اینجور که شناختمش عمرا.

2790
2778
2791
2779
2792